VRUĆI SNIMAK DEČKA DANIJELE DIMITROVSKE: Golišavi maneken pokazao čime raspolaže, OVAJ kadar oduzima dah!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.07.2024 | 19:30


Danijela Dimitrovska pokazala koliko joj je zgodan izabranik!

Foto: instagram.com/danijeladimitrovska
VRUĆI SNIMAK DEČKA DANIJELE DIMITROVSKE: Golišavi maneken pokazao čime raspolaže, OVAJ kadar oduzima dah!

Manekenka Danijela Dimitrovska, koja se nedavno razvela od voditelja Ognjena Amidžića, sada uživa u ljubavi sa nekadašnjim manekenom Jevremom Kosnićem. Nedavno je pozirala u jednodelnom roze kupaćem kostimu ispred kamere, a u kadar je upao i njen dečko. Jevrem je takođe pokazao svoju vitku figuru, što je oduševilo javnost i izazvalo brojne pozitivne komentare. POGLEDAJ GALERIJU

 

Danijela redovno pleni svojim izgledom i nedavno je otkrila da se trudi da dnevno ima pet obroka, kao i da ima jednu malu tajnu koju se pridržava. Takođe je otkrila da postoji jedan doručak koji voli još od malih nogu i vrlo rado ga jede i danas. Uz to, Danijela je nedavno objavila snimak iz salona za ulepšavanje, gde je savetovala pratitelje da se hidriraju i piju dosta tečnosti, posebno u vrućim letnjim danima.


Nakon turbulentnog perioda u privatnom životu, Danijela sada uživa u novoj ljubavnoj vezi i posvećuje se održavanju svog izgleda i dobrog zdravlja. Njeni postovi na društvenim mrežama privlače pažnju i inspirišu mnoge, a fanovi su oduševljeni njenom pozitivnom energijom i životnim stavom.

 

 


Iako se trudi da sačuva svoj privatni život od radoznalih pogleda, Danijela Dimitrovska i dalje privlači pažnju javnosti svojim izgledom i životnim stavom. Njeni postovi na društvenim mrežama prate se sa velikim interesovanjem, a njeni saveti o ishrani i lepoti inspirišu mnoge. Nastavićemo da pratimo njene korake i saznamo više o njenim novim poduhvatima.

 

 

BONUS VIDEO: