Goca Lazarević PRETUKLA GOSTA MIKROFONOM! Kada je shvatila KOGA je udarila, zgranula se!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.07.2024 | 20:00


Prekipeo joj bezobrazluk!

Foto: youtube.com/RTS Zabava - Zvanični kanal
Goca Lazarević PRETUKLA GOSTA MIKROFONOM! Kada je shvatila KOGA je udarila, zgranula se!

Goca Lazarević, dugogodišnja estradna zvezda, svojom karizmom i izvanrednim glasom osvojila je publiku širom zemlje i van granica Srbije. Njeni nastupi su nezaboravni događaji na kojima se okupljaju ljubitelji njene muzike kako bi uživali u njenom talentu i energiji. Međutim, sa takvim velikim skupovima često dolazi i određeni stepen uzbuđenja, posebno kada se u igri nađe alkohol.

Foto: Republika

Goca Lazarević

Na njenim koncertima nije retkost da gosti posegnu za kojom čašom više, što ponekad može da dovede do napetosti ili čak sukoba. Goca je, nažalost, bila i akter jednog takvog incidenta. Iako je poznata po svojoj otmenosti i profinjenom nastupu, situacije na bini ponekad mogu da se zakomplikuju.

- To se desilo u Švedskoj. Ja sam išla između stolova, još sam bila sa mužem i bio je tu orkestar. Ja između stolova vrc, vrc, vrc, pošto sam jedan vrculjak ceo život i tako često pevam. Kad jedan čovek me uhvati za koleno. Sedeo je za stolom - priča pevačica i nastavlja:

- I ja, a tad su bili u modi brilijanti, znaš, ja sam ih imala na ruci, tako ga drmnem i mikrofonom i onim brilijantima svim onim i on čovek padne na stolicu. Ja nastavim dalje da pevam - priznala je pevačica.

Foto: printscreenPinkTV

Goca Lazarević

Kada je pevačica shvatila koga je udarila, nije joj bilo svejedno.

- Posle toga, posle jedno dva sata, odjednom vidim jednog diva, koji sam diže onaj sto sa onom stopom metalnom. To je sto za dvanaestoro, znate koliko je to teško! Kad sam shvatila da je to taj div kome sam ja zveknula šamarčinu nije mi bilo svejedno. Pomislila sam šta bi bilo da me je uhvatio tada - ispričala je Goca u emisiji "Divan šou".

BONUS VIDEO: