GOLIŠAVA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA: Procurio VRUĆI DOKAZ njihove veze, evo šta rade!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.07.2024 | 19:35


Indira Aradinović Indi i Zoran Marjanović ne mogu jedno bez drugog!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images
GOLIŠAVA FOTKA INDI I ZORANA MARJANOVIĆA: Procurio VRUĆI DOKAZ njihove veze, evo šta rade!

Indira Aradinović Indi i Zoran Marjanović su nedavno postali predmet interesovanja medija kada je otkriveno da su u vezi. Ova neočekivana vest izazvala je brojne reakcije javnosti, a sada je pevačica prvi put podelila detalje o njihovom zajedničkom vremenu provedenom zajedno.

u paru
Na jednoj od fotografija koju je Indi podelila na društvenim mrežama, u prvom planu je brojanica oko njenog zgloba, dok je noga odmorna na Zoranovim grudima. Ova slika otkriva opuštenu i intimnu atmosferu u kojoj par uživa. Pored toga, Indi je takođe podelila fotografiju na kojoj drži čašu u ruci, pokazujući da vreme provedeno sa Zoranom donosi opuštajuće trenutke i uživanje.

Foto: Instagram.com

Zoran Marjanović i Indi

 


Zoran Marjanović nedavno je izjavio da je Indi "prirasla srcu" i da je "ponosan na nju", dok je Indi istakla da je njega "lako voleti". Ove iskrene izjave otkrivaju duboku emotivnu povezanost između dvoje ljudi i nagoveštavaju stabilnost njihove veze.

Iako je veza između Indi Aradinović i Zorana Marjanovića iznenadila mnoge, otkriveno je da njihovo poznanstvo datira još od pre nekoliko godina. Interesantno je saznati da je čak i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala da je upravo Indi bila razlog čestih svađa između Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Ova veza izaziva različite reakcije, ali ona očigledno ima dublju pozadinu i značajne emocionalne veze među njima. S obzirom na javni interes koji je izazvala, jasno je da će Indi Aradinović i Zoran Marjanović i dalje biti predmet pažnje medija i javnosti.

BONUS VIDEO: