SVI SE PITAJU DA LI JE OVO REALNO?! Otkriveno kako zaista Marija Egelja izgleda bez ŠMINKE, evo u kakvom stanju joj je lice!


IZVOR: Republika/O. B. - 06.07.2024 | 21:00


Marija Egelja pokazala lice bez trunke šminke.

Foto: instagram.com/marija.egelja
SVI SE PITAJU DA LI JE OVO REALNO?! Otkriveno kako zaista Marija Egelja izgleda bez ŠMINKE, evo u kakvom stanju joj je lice!

Voditeljka Marija Egelja (34) je poznata kao jedna od najlepših voditeljki u svojoj branši, ali i kao retka javna ličnost koja se ponosi svojim prirodnim izgledom i odbija estetske operacije i korekcije lica. Nedavno je odlučila da pokaže svoje lice bez šminke u video snimku u kojem je otkrila svoju rutinu nege kože i proizvode koje koristi.

Marija je istakla da se ponosi svojim godinama i borama, te da odbija bilo kakve veštačke intervencije na svom licu. Ovaj stav je izazvao divljenje kod mnogih, a njen otvoren pristup je oduševio javnost. Ona je istakla da bore na njenom licu pokazuju da se smeje i plače, te da su sede vlasi dokaz da je zakoračila u četrdesete. POGLEDAJ GALERIJU

 


Snimak u kojem Marija otkriva svoju rutinu nege kože privukao je veliku pažnju javnosti. Mnogi su bili iznenađeni njenom prirodnom lepotom i sjajem kože u četrdesetim godinama. Ovaj video je postao inspiracija mnogima da prihvate i neguju svoj prirodni izgled.

Marija je jednom prilikom istakla da ne koristi botoks, ne farba kosu i ne koristi fotošop kako bi izgledala mlađe. Njen stav o prirodnoj lepoti i prihvatanju godina je izazvao pozitivne reakcije među njenim pratiocima na društvenim mrežama.

Marija Egelja je primer žene koja se ponosi svojim godinama i neguje svoj prirodni izgled. Njen stav prema estetskim zahvatima i otvorenost o ovoj temi su inspiracija mnogima da prihvate i neguju svoj prirodni izgled.

BONUS VIDEO: