UDAJE SE ĆERKA LEE KIŠ! Voditeljka otkrila sve DETALJE o VENČANJU iz snova!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 06.07.2024 | 21:47


Čuvena lepotica se javno pohvalila!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
UDAJE SE ĆERKA LEE KIŠ! Voditeljka otkrila sve DETALJE o VENČANJU iz snova!

Voditeljka emisije "Bez filtera sa Sarom Miom", i ćerka voditeljke Lee Kiš Sara Mia Jokić je za domaće medije sumirala još jednu uspešnu televizijsku sezonu koja je iza nas, i najavila udaju u septembru ove godine.

Foto: printscreen/instagram

Sara Mia Jokić

Sara navodi da je zadovoljna rezultatima koje je ove sezone postigla njena emisija, i najavljuje brojna iznenađenja za publiku.

- Sezonu sam završila uspešno i jako sam zadovoljna kako je publika reagovala. Ostvarili smo visoke rejtinge i publiku navikli na redovne ekskuzivne priče. Od septembra je kroz emisiju prošlo mnogo poznatih ličnosti i velikih zvezda, koje su bez filtera govorile o raznim temama po prvi put javno i slobodno mogu da kažem da sam veoma zadovoljna komentarima. Ono što je veoma važno je i to da su i gosti bili veoma zadovoljni konceptom emisije i da će se uvek rado odazvati mom pozivu za učešće u mojoj emisiji - počela je voditeljka za Grand.

Mnogi su već spakovali svoje kofere za odmor, dok lepa voditeljka ne zna da li će ove godine imati vremena za letovanje zbog poslovnih obaveza koje je čekaju u narednim mesecima.

 

 

- Još uvek nemam nikakve planove sto se odmora tiče, ako odmora uopšte i bude. Osim sto vodim i uređujem emisiju, imam i svoju privatnu produkciju tako da možda ovoga leta neće biti pauze. Ali ne žalim se, i ovako više volim da idem na zimovanje, nego na more - kazala je ona.

Na pitanje šta nas čeka narede televizijske sezone od septembra, Sara je dala šaljiv odgovor i nagovestila udaju ove godine.

- Plan od septembra jeste da se udam. Šalu na stranu, nema mladoženje još uvek, pa ću svakako svo svoje slobodno vreme iskoristiti da se maksimalno posvetim poslu. Publiku u svakom slučaju čekaju razna iznenadjena, ali ništa ne bih otkrivala unapred. Vidimo se u septembru ponovo, bez filtera - zaključila je voditeljka za pomenute medije.

BONUS VIDEO: