PRVA IZJAVE CIPKE POSLE TRAGEDIJE! Otkrila kako živi otkako joj je suprug preminuo! Reči kidaju dušu!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.07.2024 | 09:30


Posle mesec dana, jedna ptičica mi je došapnula da ćete doći i nisam mogla da vas izbegnem, iako nisam u stanju da dajem izjave, rekla je pevačica na početku okupljenim novinarima.

Foto: ATA Images, Društvene mreže
PRVA IZJAVE CIPKE POSLE TRAGEDIJE! Otkrila kako živi otkako joj je suprug preminuo! Reči kidaju dušu!

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka pričala je opširnije za medije prvi put sinoć nakon tragedije koja je zadesila, kada joj je nedavno preminuo bračni saputnik. Nakon tragičnog gubitka supruga Nebojše Stojićevića Jarina, koji je preminuo od posledica srčanog udara, Cipka se hrabro vratila na posao, pa je sada objasnila kako se nosi sa celom situacijom.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Cipka sa pokojnim suprugom

 

Posle mesec dana, jedna ptičica mi je došapnula da ćete doći i nisam mogla da vas izbegnem, iako nisam u stanju da dajem izjave, ali vas moram da ispoštujem jer ste prvenstveno ispoštovali mene i mog muža. Niste nas provlačili po novinama, to je bila naša želja, da svoju privatnu stranu držimo za sebe - rekla je ona za Informer, pa je dodala:

Foto: Instagram.com

Aleksandra Cipka sa pokojnim suprugom

 

U mom životu je sada sve moranje, moram da radim svoj posao, da nastavim dalje gde smo nas dvoje stali, ali smo imali planove i zamisli i ja to sve moram da ostvarim. Prvenstveno zbog njega i vratila sam se zato što bi mi to prvo on rekao.

Posebno je istakla da je bila njihova zajednička želja da privatni život drže daleko od medija, te da je zahvalna što su novinari poštovali tu odluku. Emotivno ističe da je Nebojša bio njena snaga kroz ceo život, a ta snaga je i dalje prisutna.

Iako suze nisu izostale, Aleksandra je pokazala hrabrost i odlučnost da nastavi dalje. Njen emotivan nastup u Sremskoj Mitrovici bio je snažna poruka o snazi, ljubavi i odlučnosti da se nastavi napred, uprkos svim izazovima i situacijama u kojima tokom života svako od nas može iznenada da se nađe. 

BONUS VIDEO: