LEPA LUKIĆ NJEMU PREPISALA NASLEDSTVO! POSTAVILA SAMO JEDAN USLOV DA GA DOBIJE! Evo šta je u testamentu koji čuva advokat (FOTO)


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.07.2024 | 10:30


Pevačica je u više navrata isticala koliko joj njen kućni ljubimac znači

Foto: ST/Nemanja Pančić
LEPA LUKIĆ NJEMU PREPISALA NASLEDSTVO! POSTAVILA SAMO JEDAN USLOV DA GA DOBIJE! Evo šta je u testamentu koji čuva advokat (FOTO)

Pevačica Lepa Lukić pričala je svojevremeno kako je veliko nasledstvo ostavila bratancu, ali je navela da uslov za to bude da joj čuva mačku, u slučaju njene smrti. Pevačica na svoje ime ima dosta nekretnina, a advokat čuva testament koji je odavno napisala. 

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumentu koji čuva moj advokat - rekla je za Informer pevačica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić

 

 Pevačica je u više navrata isticala koliko joj njen kućni ljubimac znači te ne čudi što je bratancu postavila uslov da brine i o njemu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepa Lukić

 

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka. Mnogo je pametna, ma pametnija je od mene! Ona se nikad nije pela na sto dok ja jedem, kao što to rade druge mačke- ispričala je sa osmehom Lepa. 

Podsetimo, Lepa je jednom prilikom ispričala i zašto nije imala decu.

- Ja sam se u mladosti svega odrekla da bih pevala, nisam ja nerotkinja. Prvo dete sam abortirala zbog karijere. Bila sam mlada! Kasnije više nikad nisam mogla da zatrudnim - objasnila je Lepa jednom prilikom.

BONUS VIDEO: