DEBAKL ZA DEBAKLOM, BRESKVICU OPASNO POTERAO MALER: Posle ovoga može da zaboravi na karijeru, fanovi traže objašnjenje!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 11:00


Fanovi besni na nju!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
DEBAKL ZA DEBAKLOM, BRESKVICU OPASNO POTERAO MALER: Posle ovoga može da zaboravi na karijeru, fanovi traže objašnjenje!

Poznata pevačica Breskvica, po pravom imenu Anđela Ignjatović, nedavno je izazvala buru nezadovoljstva među svojim fanovima nakon što je otkriveno da je zakazani koncert na Tašmajdanu bio zapravo dezinformacija. Ogorčeni fanovi su reagovali na ovu vest, optužujući pevačicu da se "od koncerta ograđuje jer je prodato svega nekoliko stolova".

Anđela Ignjatović se oglasila povodom ovog nesporazuma, ističući da je koncert zakazan bez njenog znanja. "Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja", izjavila je pevačica, demantujući bilo kakvu umešanost u organizaciju pomenutog događaja.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Anđela Ignjatović Breskvica

 

- Imam potrebu i dužna sam da se oglasim povodom velikog nesporazuma vezanog za moj navodni solistički koncert na Tašmajdanu. Da, u pitanju jeste veliki nesporazum, gde je taj koncert prvenstveno zakazan bez mog znanja. Čim sam za to saznala, odmah sam rekla da to u ovom momentu ne želim da radim jer smatram da za to, jednostavno, nije vreme - rekla je ona, pa dodala: 

- Moja želja jeste da se moj solistički koncert organizuje ali kada izdam još pesama, jer ne želim da na svom koncertu pevam pretežno, već svoje pesme.

Ova pevačicina izjava izazvala je buru na Tviteru. Nezadovoljni fanovi su razočarano komentarisali: "Ali karte se i dalje prodaju, kako je to moguće", "Stoji najava svuda, šta se ovde sešava?!", "Dezinformacija, a postoji najava koncerta na sajtu na kom se prodaju karte", "Da odmah vrati sve pare za karte", "Kakav je ovo blam"...

BONUS VIDEO: