EVO KOLIKO JE STANOVA LUKAS IZGUBIO NA KOCKI! Folker otkrio kako se razbacivao novcem! Nikada ne biste pogodili o kojoj se cifri radi!


IZVOR: Republika/ D. L. - 07.07.2024 | 11:30


Obezbedio sam ja porodicu, nisam kockao nekretnine i ono što je važno. Suv novac je otišao, ali to je u redu i to je u tom trenutku bio samo moj izbor.

Foto: ST/Dragan Kadić
EVO KOLIKO JE STANOVA LUKAS IZGUBIO NA KOCKI! Folker otkrio kako se razbacivao novcem! Nikada ne biste pogodili o kojoj se cifri radi!

Pevač Aca Lukas iskreno je progovorio o svojim porocima, gubicima na kocki i životnim izborima. Iako je priznao da je izgubio ogromnu sumu novca, istakao je da je uspeo da obezbedi svojoj porodici sve što im je potrebno.

Postoji sajt koji je pravio studije o tome koliko su VIP ličnosti na Balkanu potrošile na kocki, pa sam tu obuhvaćen i ja. Piše tamo da postoji neki Aca Lukas iz Srbije, velika zvezda, bio je ranjavan. Piše da sam 70 miliona dolara potrošio na kocki. Moram ti priznati da su skoro, pa pogodili, malo više sam ja s******. Ne kajem se. U životu se nikada ne kajem. Kajao bih se kada bih pravio neke krucijalne greške. Kada bih se ubio, to jest da sam se ubio, to bi značilo da se kajem, ali evo me tu sam, živ sam - govorio je Aca svojevremeno za Republiku, pa je dodao:

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

- Obezbedio sam ja porodicu, nisam kockao nekretnine i ono što je važno. Suv novac je otišao, ali to je u redu i to je u tom trenutku bio samo moj izbor. Neki mi kažu prokockao si stan u Beogradu. Čoveče, mislim se u sebi, druže moj, kamo sreće da sam prokockao samo stan. Ja sam prokockao jedno beogradsko celo naselje. Jedno debelo naselje, ono najskuplje. Ali dobro, šta ćeš, to sam ja. Sam sam ih i zaradio, sam sam ih i prokockao. Nisam dužan 70 miliona, to je moj novac, zaradio sam i više od toga. Obezbedio sam decu. Svi imaju sve što im treba. Ja sam život kreirao za sebe, moja deca imaju sve što treba da imaju. 

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

 

Aca Lukas nije krio ni svoje poroke, priznajući da je koristio opijate i posećivao javne kuće, ali da je to sada za njega davna prošlost. 
 

BONUS VIDEO: