JOVANA JEREMIĆ JUTARNJI PROGRAM "ZAČINILA" SVOJOM IGRAČKOM: Njene provokativne pokrete svi pokušavaju da skinu, hit snimak zapalio internet!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 13:30


Jovana Jeremić je zapalila društvene mreže svojom novom frizurom i neobičnom igračkom!

Foto: printscreen/RTV Pink
JOVANA JEREMIĆ JUTARNJI PROGRAM "ZAČINILA" SVOJOM IGRAČKOM: Njene provokativne pokrete svi pokušavaju da skinu, hit snimak zapalio internet!

Danas je voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji, Jovana Jeremić, izazvala pažnju svojih fanova svojom atraktivnom zlatnom kombinacijom, ali i novom frizurom. Uz to, Jovana je u pauzama od živog programa snimala se za društvene mreže, a ovog puta je imala i neobičan rekvizit - zlatnu rubikovu kocku. Snimak na kom se vidi kako Jovana valja kocku po svom telu, od stopala do grudi, izazvao je različite reakcije među njenim pratiocima.

Jovana Jeremić je ovog jutra započela emisiju "Novo jutro" na Pink televiziji u svojoj prepoznatljivoj atraktivnoj zlatnoj kombinaciji. Međutim, ono što je privuklo pažnju gledalaca i pratioca na društvenim mrežama jeste njena nova frizura - opasan paž sa šiškama. Ova stilistička promena kod Jovane je izazvala veliku pažnju i mnogi su komentarisali kako joj ova frizura izuzetno lepo stoji, te da je ona još jednom pokazala svoj besprekoran stil. POGLEDAJ GALERIJU

 

Osim što je privukla pažnju novom frizurom i zlatnom kockom, Jovana je dodatno iznenadila svoje pratioce stihovima nove pesme Ane Nikolić "Terasa s' pogledom na zid". Pohvalivši pevačicu za ceo album, Jovana je istakla da je najtužniju pesmu Ana posvetila svojoj majci, čime je dodatno privukla pažnju javnosti na ovaj muzički projekat.

Snimak na kom se vidi Jovana Jeremić kako se igra sa zlatnom rubikovom kockom ubrzo je postao hit na društvenim mrežama. Mnogi su komentarisali da ova neobična aktivnost voditeljke izaziva simpatije i pokazuje njenu opuštenost i smisao za zabavu. Takođe, pohvale su stizale i na račun nove frizure, dok su stihovi nove pesme Ane Nikolić dodatno pokrenuli diskusiju među fanovima o umetničkom izrazu i emotivnoj dubini pesama.

BONUS VIDEO: