ŠOK-BOMBA JELISAVETE ORAŠANIN! Posle javne rasprave o njenom fizičkom izgledu, glumica svima zapušila usta!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 15:00


Ove scene će vas ostaviti bez daha.

Foto: instagram.com/printscreen
ŠOK-BOMBA JELISAVETE ORAŠANIN! Posle javne rasprave o njenom fizičkom izgledu, glumica svima zapušila usta!

Glumica Jelisaveta Orašanin trenutno uživa na odmoru na moru gde redovno deli svoje fotografije i pokazuje kako se provodi. Nedavno je objavila fotografiju dok skače u bazen u minijaturnom bikiniju, što je izazvalo lavinu komentara o njenom izgledu. "Prezgodna", "bombica", "zategnuta cela" su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod njene fotografije. Osim toga, Jelisaveta je takođe pozirala na plaži u leopard bikiniju, što je takođe izazvalo veliku pažnju javnosti.

 

 

Pored toga, mediji su preneli informaciju da se Jelisaveta podvrgla estetskim operacijama, uključujući silikonske implante u grudi od 300 kubika, korekciju usana, jagodica i korišćenje botoksa. Pre nekoliko meseci je prošla kroz operaciju i period oporavka, a nedavno je odlučila da pokaže rezultate estetskih korekcija na društvenim mrežama. Glumica je istakla da nije želela da preteruje, već je želela da koriguje svoj izgled u skladu sa svojom građom.

Ova transformacija izazvala je različite reakcije javnosti. Dok su neki podržali Jelisavetinu odluku da se podvrgne estetskim korekcijama, drugi su izrazili različita mišljenja o njenom izgledu. Međutim, neosporno je da Jelisaveta privlači pažnju svojim izgledom i da je tema brojnih rasprava na društvenim mrežama.

Jelisaveta Orašanin i dalje privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama i otvorenošću o svojim estetskim korekcijama, ostavljajući prostora za brojne komentare i rasprave o njenom izgledu i životnim odlukama.

BONUS VIDEO: