POKOJNA JELENA JE OVO URADILA INDI ARADINOVIĆ! Zbog nje je proslavio čuveni hit "Bato bre"! Marjanovićka Zoranu izustila SAMO JEDNO!


IZVOR: D. L. - G. D. - 07.07.2024 | 14:30


Marjanović je znao da će svakoga ko otpeva tu pesmu pratiti veliki uspeh instant.

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Privatna arhiva, ST/Tamara Pavišić
POKOJNA JELENA JE OVO URADILA INDI ARADINOVIĆ! Zbog nje je proslavio čuveni hit "Bato bre"! Marjanovićka Zoranu izustila SAMO JEDNO!

Pevačica Indira Aradinović Indi navodno je već neko vreme u vezi sa kompozitorom Zoranom Marjanovićem, pa se zbog toga često potežu priče iz njene i njegove prošlosti. Kako Republika sada saznaje, pokojna supruga kompozitora, Jelena Marjanović, navodno je prepustila čuveni hit "Bato bre" Indiri da ga snimi, pa ju je time vinula u zvezde. 

Marjanović je znao da će svakoga ko otpeva tu pesmu pratiti veliki uspeh instant, s obzirom na to da je znao da će pokupiti simpatije publike već pri prvim taktovima, a kako su on i Jelena tada od Indi navodno želeli da naprave što veću zvezdu, Jeca joj je dala pesmu, iako se nisu baš najbolje slagale.

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva

Jelena i Zoran Marjanović

 

- Jelena je isprva trebalo da otpeva pesmu "Bato bre", ali je u poslednjem trenutku odličila da hit ipak da Indiri. One se nisu uvek dobro slagale, iako je svima izgledalo da je tako. Bilo je situacija kada se Jelena Indi maltene nije javljala, postojale su razne priče, i pitanje je da li je i pola istina. Rekla je Zoranu: "Daj njoj pesmu, ima vremena da meni napravimo još bolju" - otkriva nam dobro upućen izvor blizak paru i dalje otkriva:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Zoran Marjanović

 

- Jelenin potez je zapravo zaslužan što je Indi posle postala slavna. Slabija pesma je trebalo svakako njoj da ode u ruke, a ova je napravila haos sa uspehom! Iako je Indi sve vreme bila super sa Jelenom, postoji priča da je htela da joj preotme Zorana, pa evo neki pričaju da je tek sad u tome uspela. 

Foto: ST/Tamara Pavišić, ATA Images

Zoran Marjanović i Indi Indira Aradinović

 

Podsećamo, Indi i Zoran su prvi put uhvaćeni zajedno na jednom bazenu. Isprva nisu želeli da komentarišu celu situaciju i navode da su u vezi, ali su kasnije istupili i priznali da su zajedno.

BONUS VIDEO: