NESTAO MILAN STANKOVIĆ! Gubi mu se svaki trag, najbliži traže informacije o njemu!


IZVOR: Republika/M. I. - 07.07.2024 | 14:00


Milanova bivša devojka otkrila da se ovako nešto prvi put dešava.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
NESTAO MILAN STANKOVIĆ! Gubi mu se svaki trag, najbliži traže informacije o njemu!

Pevačica Rada Manojlović nedavno je otvoreno progovorila o svom odnosu sa bivšim momkom Milanom Stankovićem, ističući da više nema nikakav kontakt sa njim. Ova izjava izazvala je pažnju javnosti, s obzirom na to da su njih dvoje nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima. 

- Ne znam šta se dešava sa Milanom Stankovićem. Ništa ne znam o njemu. Ovo je prvi put da ja ne znam ništa o njemu. Nema čoveka, nestao je bukvalno - rekla je Rada iskreno za Blic.

Milan Stanković je poslednjih godina povukao se sa estrade, a javnost vrlo malo zna o njegovom privatnom životu. Kako je poznato, većinu vremena provodi u manastiru gde je pronašao mir i ispunjenje u pravoslavlju. Iako se spekulisalo da bi mogao da se zamonaši, poznato je da Milan to nije planirao. On je svoje vreme u manastiru iskoristio kako bi se posvetio izučavanju tajni crkvene kuhinje, a čak je i pomagao monaštvu u trpezariji.

Foto: printscreen/blic tv

Rada Manojlović

 

Rada Manojlović je izjavom o nedostatku kontakta sa Milanom Stankovićem izazvala interesovanje javnosti, dok se o privatnom životu ovog nekada popularnog pevača i dalje vrlo malo zna. Očigledno je da su oboje krenuli različitim putem nakon raskida, te da su svoj fokus usmerili na potpuno različite životne sfere.

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković

 

- Znala sam šta će i da će tako da bude. Da, pa ne može sa pevačicom da bude svako. Mislim, naš posao nije baš idealan. Ne bih samu sebe trpela. Ja da sam možda muško, ne bih neke stvari mogla da podnesem. Otkud znam? Zato je Milan za mene u tom smislu bio idealan jer on meni nije... Nije mi lomio krila, on je meni davao motiv, on je mene usmeravao. I što se tiče stajlinga, i što se tiče pesama. Mi smo uvek na prvu znali, ja se sećam kad smo preslušavali pesme. On je meni stvarno želeo najbolje i uvek je bio... Jako je bio kritičan. On je za mali nokat je bio, da ti mozak probije! - govorila je nedavno pevačica.

BONUS VIDEO: