VRUĆA FOTKA CECINE PRIJE U MINI BIKINIJU: Nakon Ražnatovićke i Olivera Gudelj pokazala čime raspolaže, izgleda kao AVION!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 18:00


Olivera Gudelj se skinula u mini bikini!

Foto: Instagram printsceen
VRUĆA FOTKA CECINE PRIJE U MINI BIKINIJU: Nakon Ražnatovićke i Olivera Gudelj pokazala čime raspolaže, izgleda kao AVION!

Porodica Gudelj je nedavno oduševila javnost objavom zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na slici su Nemanja Gudelj, njegov brat Dragiša, sestra Vanja, privatni vozač, kao i majka Olivera, koja je privukla pažnju svojim izgledom. Fotografija je snimljena prošle godine tokom porodičnog letovanja, a na njoj se vidi opuštena i zategnuta gospođa Olivera u kupaćem kostimu. Očigledno je da se majka Gudelj i te kako trudi oko svog izgleda, jer je i u srednjim godinama puna mišića i izuzetno fit.
 


Ova fotografija je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama, a ljudi sada komentarišu ko bolje izgleda u kupaćem kostimu - majka Olivera ili Anastasija Ražnatović. Pored toga, nedavno je i muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović objavila fotografije sa svog egzotičnog letovanja na Maldivima. Pozirajući na plaži u crnom minijaturnom bikiniju, Ceca je istakla svoje atribute, izazivajući brojne pozitivne komentare na račun svog izgleda.

Ovaj slučaj nas podseća koliko je važno održavati dobru formu i voditi računa o svom izgledu, bez obzira na godine. Slike poznatih ličnosti na letovanju često izazivaju pažnju javnosti, ali je svakako lepo videti porodičnu idilu i zajedničko uživanje na odmoru.

 

POGLEDAJ GALERIJU


Fotografije porodice Gudelj i Cece Ražnatović izazvale su brojne reakcije na društvenim mrežama, a komentari o njihovom izgledu su se munjevito širili. Mnogi su izrazili divljenje prema trudu i posvećenosti održavanju forme, dok su se drugi uporedili izgled ove dve dame. Očigledno je da slika može da izazove hiljadu reakcija, a ovakve priče su uvek zanimljive za praćenje na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: