POKAZALA DEVOJAČKU LINIJU U BIKINIJU! Kaća Grujić nakon porođaja SMRŠALA 14 KILOGRAMA: "Imam RECEPT za to"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.07.2024 | 19:00


Prava bomba!

Foto: ST/Dragan Kadić
POKAZALA DEVOJAČKU LINIJU U BIKINIJU! Kaća Grujić nakon porođaja SMRŠALA 14 KILOGRAMA: "Imam RECEPT za to"!

Čitava javnost smatra da Katarina Grujić izgleda bolje nego ikada, a sada je najnovijom fotografijom koju je objabvila na svom Instagram profilu pokrenula lavinu komentara.

Vidi se sda se Kaća trudi da izgleda fenomenalno i da vodi računa o svom zdravlju. Ako uzmemo u obzir da je nedavno održavala trudnoću, rezultati se veoma lako mogu primetiti.

 

 

Sa ovom tvrdnjom će se složiti i veliki broj njenih fanova, a tome u prilog govori i pomenutra fotografija u crnom bikiniju, koja joj je vitku liniju istakla u prvi plan.

Pevačica je nedavno rekla da se tokom trudnoće ugojila 14 kilograma i otkrila kako je uspela da ponovo ima top formu, piše Blic.

- Imam recept za to! (smeh) Ako budete svoju glavu fokusirali samo na dijete, to vam neće ništa pomoći u životu. Kada ste u drugom stanju uživajte u životu, jedite šta hoćete, pijte šta hoćete. Ja sam tako razmišljala i nisam se ništa ugojila. Kada sam ostala trudna ja sam razmišljala samo kako ću da jedem u Meku za doručak, ručak i večeru, ali na kraju nisam jela u Meku devet meseci jer mi se to nije jelo. Mislim da je sve od žene do žene, svi imamo drugačiji organizam i zaista se ne treba opterećivati - rekla je pevačica za pomenute medije.

Foto: ATA Images

Katarina Grujić

Inače, Kaća je nedavno je proslavila 32. rođendan, bez lažne skromnosti. Naime, tada je zgodna Kaća je istakla da se godina ne boji, te da je u tridesetim mnogo ozbiljnija, nego u dvadesetim, a da čak "jedva čeka" da napuni i jubilarni 40. rođendan. Priznala je da voli da se proveseli na svakom svom rođendanu, koji su poznati kao posebne fešte na kojima se ostaje do jutra.

BONUS VIDEO: