BAKA PRASE POKRADEN, LOPOVI MU ODNELI SVE: Zbog njega je on mogao da NASTRADA!


IZVOR: Republika/O. B. - 07.07.2024 | 17:30


Baka Prase hitno se oglasio!

Foto: Youtube printscreen/Baka Prase
BAKA PRASE POKRADEN, LOPOVI MU ODNELI SVE: Zbog njega je on mogao da NASTRADA!

Jedan od najpoznatijih jutjubera, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je sa svojim kolegama i prijateljima otputovao u Hrvatsku na jedan festival, gde su imali u planu da snime spot sa Mihajlom Veruovićem Vojažem. Međutim, njihov boravak u Hrvatskoj nije prošao bez incidenata, jer su lopovi upali u kuću koju su iznajmili i opljačkali ih.

Kako tvrdi Baka Prase, lopovi su odneli stvari u vrednosti od oko 250.000 evra, među kojima su bili satovi i novac koji je bio namenjen za snimanje spota. Pored toga, opljačkane su bile i odeća i parfemi njegovih prijatelja koji su bili sa njim. Srećom, niko od prisutnih nije fizički nastradao, a hrvatska policija odmah je reagovala na poziv i započela istragu. POGLEDAJ GALERIJU


Baka Prase je javno ponudio nagradu od 25.000 evra za informacije koje bi dovele do pronalaska lopova, naglašavajući da će nagrada biti isplaćena nakon hapšenja i pronalaska ukradenih stvari. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti, a Baka Prase je dobio podršku svojih fanova u naporima da pronađe krivce za ovaj nemili događaj.

- Pokraden sam. Sinoć nam je neko upao u kuću, pokupio sve stvari iz nje, među kojima su bili i satovi i pare koje sam poneo za snimanje spota za pesmu sa Vojažem", napisao je Baka Prase i dodao: "Šteta: Sve stvari, čak i odeća i parfemi ljudi koji su bili sa mnom, moji roleksi, keš, odeća u vrednosti od oko 250.000 evra. Hvala Bogu da smo ubedili Igora da ne ostaje sam u kući jer je mogao da nastrada. Hvala takođe i hrvatskoj policiji što su odmah odgovorili na poziv, bacili se na posao i doveli forenzičare i odradili uviđaj. Nadam se da ćemo uskoro pronaći krivca - napisao je Baka. 

- Budući da je razlog raskida njegova ogromna želja za još više novca, a ja sam postala 'prepreka' u ostvarivanju toga, nadam se da i ovaj put neće svi prsti biti upereni u mene kako sam ja najveća sponzoruša, kako sam ja njega iskoristila zbog para i popularnosti... Zaista po drugi put ne mogu da se nosim sa tim i smatram da to nisam zaslužila. Istina je kao što vidite skroz kontra.

BONUS VIDEO: