SLOMILA SE NA BINI! Jelena Rozga se rasplakala nasred koncerta, priznala ŠTA JE POGODILO (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. Đ. - 07.07.2024 | 23:30


Nije uspela da kontroliše emocije!

Foto: Cropix
SLOMILA SE NA BINI! Jelena Rozga se rasplakala nasred koncerta, priznala ŠTA JE POGODILO (VIDEO)

Jelena Rozga je istaknuta muzička zvezda koja već skoro tri decenije dominira na regionalnoj javnoj sceni. Njeno prisustvo gde god da se pojavi izaziva veliku pažnju među njenom vernom publikom, koja je u velikom broju prati i podržava u svakom njenom koraku. Poslednja godina je bila posebno značajna za nju, jer je obeležila niz vanserijskih koncerata u Beogradu, Novom Sadu i Zagrebu kao deo svoje turneje "Minut srca mog".

 

 

Nakon uspešnih nastupa u ovim gradovima, Jelena je osvojila i druge važne destinacije u regionu poput Skoplja, Zadra i Mostara. Saznala je da je posebno voljena u Mostaru tokom nedavnog koncerta, koji se realizovao pre dve noći. Ovaj koncert je bio jedan od njenih prvih nakon objavljivanja singla "Lavica", što je za nju bio emotivan trenutak. Kako sama pevačica tvrdi, nije ni mogla da zamisli lepši.

"Ne samo što smo oborili rekord stadiona Kantarevac, nego ste i vi mene oborili pevanjem, baš svake pesme, energijom, ljubavlju", napisala je Jelena na svom Instagram profilu ispod snimaka s koncerta, vidno dirnuta.

Pevačica očigledno nije uspela da kontroliše emocije koje su je prožele.

"Hvala, Mostar, od srca, svaka moja suza bila je od sreće", zaključila je Jelena Rozga.

Foto: ATAImages

Jelena Rozga

Ova reakcija jasno pokazuje duboku vezu između Jelene Rozge i njenih fanova, koji je podržavaju i ohrabruju u svakom nastupu. Njeni planovi za dalje uključuju i osvajanje Sarajeva 2. novembra, što će biti još jedan vrhunski trenutak u njenoj dugogodišnjoj karijeri.

BONUS VIDEO: