Prvo oglašavanje ćerke Zdravka Čolića nakon vesti O PRODAJI PORODIČNOG DOMA - PEVAČU SE OVO NEĆE DOPASTI?!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 08.07.2024 | 10:20


Pokrenula lavinu komentara!

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscree
Prvo oglašavanje ćerke Zdravka Čolića nakon vesti O PRODAJI PORODIČNOG DOMA - PEVAČU SE OVO NEĆE DOPASTI?!

Una Čolić, starija ćerka poznatog pevača Zdravka Čolića, nedavno je privukla pažnju javnosti svojim novim izdanjem koje je pokazala na društvenim mrežama. Na jednoj od nedavnih objava, Una je zablistala u uskom miniću koji je istakao njene vitke noge, što je izazvalo brojne komentare o njenom izgledu.

Foto: PrintscreenInstagram/Una Čolić

Una Čolić

Doterala se za noćni izlazak, pa je bilo evidentno da nikada bolje nije izgledala. Njene objave na Instagramu često su predmet interesovanja javnosti zbog stila i izgleda koji privlače pažnju. Ovog puta nije bila izuzetak, jer su pratioci brzo reagovali na njen glamurozni izgled. Da li se njenom ocu ovakva izdanja mezimice dopadaju - nije poznato, ali to Unu ne ometa u nameri "da fura svoj fazon".

Pored ličnih objava, Una Čolić je poznata i kao jedna od naslednica porodične tradicije. Nedavno je i njen otac, legendarni Zdravko Čolić, bio u centru pažnje kada je prodao porodičnu kuću na Košutnjaku za više od milion evra. Ova vest je privukla veliku pažnju, dok se spekulisalo o razlozima prodaje i novom domu slavnog pevača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

 

Una i njena sestra Lara, takođe aktivne na društvenim mrežama, nedavno su delile fotografije iz njihove porodične kuće, koja je bila poznata po svojim zagasitim bojama i modernom dizajnu. Sada, nakon prodaje porodične imovine, njih dve se sele u novi dom, čime su privukle dodatnu pažnju javnosti.

Zdravko Čolić je tokom karijere stekao status legende na muzičkoj sceni, a njegove ćerke nastavljaju da budu u centru interesovanja ne samo zbog porodične slave, već i svojih individualnih aktivnosti i stilova života koje sa ponosom dele sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: