10.000 EVRA UZEO NA SAMO JEDNU PESMU! Evo zašto je naš poznati pevač novi "KRALJ BAKŠIŠA"!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 08.07.2024 | 07:30


Čini se da mu godine, slava i novac ne mogu ništa!

Foto: Instagram.com
10.000 EVRA UZEO NA SAMO JEDNU PESMU! Evo zašto je naš poznati pevač novi "KRALJ BAKŠIŠA"!

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak, nije samo popularan u klubovima i koncertnim salama, već rado nastupa i na privatnim slavljima. Nedavno je iznenadio goste jedne svadbe svojim dolaskom i energičnim nastupom koji je atmosferu odmah podigao na vrhunski nivo.

 

 

Kada je ušao u svadbeni prostor, prvi taktovi njegovog hita "Armani" su odjeknuli, a njegova harizma i scenski nastup, kao i ekstravagantan stajling su momentalno privukli pažnju svih prisutnih. Gosti su počeli da plešu i pevaju zajedno sa njim, a bakšiš je, prema svedočenjima prisutnih, leteo na sve strane. Iako su mu prilazili sa novčanicama, Goran nije mario za novac već je svojom strašću prema muzici nastavio da oduševljava sve prisutne.

Bakšiš u iznosu od desetak hiljada eura leteo je na sve strane, ali Goran nije mario, već je svojim pokretima i pevačkim sposobnostima nastavio da fascinira sve prisutne.

Foto: instagram.com/djkrmak

Dj Krmak

- Goran od prve pojave na javnoj sceni važi za čoveka kome dobra energija ne fali. Pored autentičnog stila oblačenja, jednako dobro peva sevdah kao i brže, savremenije pesme. Zbog čega može da peva u klubovima, kafanama, na svadbama, ali i velike koncerte. Ono što zasigurno znam da pevačkoj veličini i šoumenu poput njega fali samo serija koncerata u vidu turneje kako bi se krug upotpunio. Ali, na veliko zadovoljstvo publike i nas, uslediće i to kada dodje pravi momenat - tvrde izvori bliski Krmku, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO: