ŠOK-IZDANJE NAŠE GLUMICE: Marija Karan u TANGAMA i brusu šetala ulicom, svi se okretali za njom! (FOTO)


IZVOR: Republika/O. B. - 08.07.2024 | 10:00


Marija Karan izazvala burne reakcije javnosti.

Foto: ATA Images
ŠOK-IZDANJE NAŠE GLUMICE: Marija Karan u TANGAMA i brusu šetala ulicom, svi se okretali za njom! (FOTO)

Glumica Marija Karan je nedavno privukla pažnju svojih pratioca na Instagramu objavom fotografije na kojoj nosi izazovnu haljinu. Haljina je bila skroz providna, otkrivajući njen donji veš, a celokupan izgled je zaokružila belim cipelama na visoku štiklu i nakitom.

Na fotografiji se vidi da je Marija u društvu dva muškarca i jedne devojke, a njen osmeh otkriva da je bila poprilično raspoložena. Mnogi su komentarisali da je žurka izgledala nezaboravno, a ova slika je definitivno privukla pažnju javnosti.

Foto: Instagram.com

Marija Karan sa prijateljiuma u provodu

Interesantno je napomenuti da Marija već godinama živi na relaciji između Amerike i Evrope, što dodatno doprinosi njenom intrigantnom životnom stilu.

Ovaj događaj je još jednom pokazao Marijinu hrabrost i samopouzdanje, ali i podstakao raspravu o modnim izborima javnih ličnosti i njihovom uticaju na društvo.

Podsetimo, glumica je tokom leta imala nekoliko vrelih izdanja koje je podelila na društvenim mrežama i svi su tada komentarisali kako savršeno izgleda, ali ovo je bilo malo previše, bar po komentarima ispod fotografije gde je Marija u tangama.

Foto: Instagram.com

Marija Karan

Glumica iza sebe ima jedan propali brak. Ipak, posvećena je porodici i savršena je majka, ali finansijsku sigurnost joj pruža prvi suprug Džoel Lubin, koji redovno plaća alimentaciju za zajedničko dete. Producent je zbog ove ljubavi prešao u pravoslavlje i večao se u crkvi Ružica na Kalemegdanu. Zbog svadbe je u Srbiji tada stigla i mladoženjina porodica iz Amerike.

BONUS VIDEO: