KARLEUŠA IMA OAZU NA AVALI, A SADA SE POJAVILE FOTKE: Kuća sa BAZENOM i pogledom od MILION EVRA!


IZVOR: Republika/O. B. - 08.07.2024 | 11:31


Olja Karleuša otvorila vrata velelepnog doma na Avali.

Foto: Printscreen/Instagram/oljakarleusaofficial
KARLEUŠA IMA OAZU NA AVALI, A SADA SE POJAVILE FOTKE: Kuća sa BAZENOM i pogledom od MILION EVRA!

Pevačica Olja Karleuša sa suprugom živi u kući na Avali u  skladnom braku. Njihovo velelepno imanje predstavlja sklonište od gradske buke i gužve, a Olja ističe da je odluka da provode vreme tu donesena kako bi uživali u miru i tišini, okruženi šumom i pticama. Pogled sa terase pruža se direktno na Avalski toranj, pružajući im predivan pejzaž i osećaj spokoja.

U njihovom domu, bela kuhinja sa staklenim šankom i dnevna soba sa crnim nameštajem stvaraju skladan ambijent. Olja ističe da je kućni tip i da uživa u kuvanju, posebno ističući pekač za hleb koji koristi kako bi uživala u domaćem hlebu, čak i kada je prodavnica daleko. Njihov dom odiše prostranošću, a beli zidovi sa kontrastnim zidovima od tamnog kamena stvaraju elegantan i moderni ambijent.

 

 


Olja ističe da nije zavisila od pevanja kako bi živela, već da je to bilo hobi od kojeg je lepo zarađivala. Takođe, naglašava da nije želela da čuje da se "bogato udala", ističući da je ona i njen suprug stvarali svoj uspeh zajedno. Pored muzičke karijere, Olja i njen suprug imaju hotel na popularnom skijalištu, što dodatno naglašava njihove poslovne uspehe.

 

 

 

 


Olja Karleuša iznosi svoj stav o savremenom pevačkom svetu, ističući da su pevačice danas u nezavidnoj situaciji. Ona smatra da su pevačice sve više tražene zbog svoje imovine, dok se muškarci sve više fokusiraju na pronalaženje partnerki koje će im olakšati život i medijski ih promovisati. Takođe, naglašava važnost očuvanja braka za pevačice koje su pronašle dobrog partnera.

Olja Karleuša, kao uspešna pevačica i poslovna žena, predstavlja inspiraciju svojim stavovima o braku, poslu i životu uopšte. Njen dom na Avali predstavlja oazu mira i harmonije, dok njeni poslovni uspesi dodatno naglašavaju njen talenat i posvećenost.

 

 

BONUS VIDEO: