OVAJ FRAJER JE PRVI DEČKO JELENE KALREUŠE: Bokseru htela da rodi PETORO dece, a evo kako izgleda! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 08.07.2024 | 12:40


Jelena Karleuša je bivšem dečku bokseru poručila da bi mu rodila petoro dece.

Foto: ATAImages
OVAJ FRAJER JE PRVI DEČKO JELENE KALREUŠE: Bokseru htela da rodi PETORO dece, a evo kako izgleda! (VIDEO)

Popularna pevačica Jelena Karleuša koja je nedavno započela proces razvoda od Duška Tošića, fudbalera koji je postao poznat širom sveta, ima veoma buran ljubavni život. Od prvih zaljubljivanja do trenutnih ljubavnih drama, njena priča je ispunjena neobičnim i zanimljivim detaljima. POGLEDAJ GALERIJU


Iako je poznata po svojim vezama sa poznatim muškarcima, Jelena Karleuša je jednom prilikom otkrila da joj je prva prava ljubav bila bokser Nemanja, kojeg je upoznala na samom početku svoje karijere.

- Meni se prva ljubav desila kad sam imala 16 godina i evo traje sve do sada. To je moj sadašnji dečko. Inače, moj prvi dečko. Zove se Nemanja. On je sportista i velika mi je podrška u životu. Nadam se da ćemo dugo biti zajedno, kao što smo već nekoliko godina. Puno mi pomaže i daje mi satisfakciju da nastavim da se bavim ovom profesijom. Mnogo ga volim. Nadam se da ću se udati za njega i roditi mu petoro dece  - pričala je svojevremeno Jelena.

 

 


Nakon prekida sa Nemanjom, Jelena se udala za Karića, a potom za Duška Tošića, sa kojim je dobila dvoje dece. Njihov brak je privlačio pažnju javnosti, posebno zbog razlike u godinama između njih dvoje. U vreme kada su se upoznali, Duško je bio osam godina mlađi od nje, što je bila tema brojnih šala i komentara.

Sada, Jelena Karleuša se nalazi u procesu razvoda od Duška Tošića, a javnost sa nestrpljenjem iščekuje rasplet ove ljubavne drame. Iako je njihov brak bio ispunjen brojnim izazovima, Jelena je uvek bila poznata po svojoj hrabrosti i odlučnosti da se izbori sa svim preprekama.

 

 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika

Duško Tošić i Jelena Karleuša razvod

 


Kroz sve ove ljubavne periode, Jelena Karleuša je pokazala svoju snagu i istrajnost u ljubavi, ali i opstanku u javnom životu. Njen životni put je pun neobičnih i zanimljivih detalja, a javnost će sigurno sa nestrpljenjem pratiti njen dalji ljubavni i profesionalni razvoj.

BONUS VIDEO: