NAJVRELIJE IZDANJE LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA: Pobednica "Zadruge 2" povratila LINIJU, sve PUCA na njoj! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.07.2024 | 13:00


Popularna influenserka se skinula u Grčkoj!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
NAJVRELIJE IZDANJE LUNE ĐOGANI NAKON POROĐAJA: Pobednica "Zadruge 2" povratila LINIJU, sve PUCA na njoj! (GALERIJA)

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani, koja je nedavno sa porodicom otputovala u Grčku, iznenadila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram vrelim selfijima sa plaže u mestu Pefkohori. Luna je pozirala u čipkanom bikiniju koji je istakao njen bujni dekolte i ravan stomak, naglašavajući da je nakon dve trudnoće dovela svoju kilažu do savršenstva. Ova objava je brzo privukla pažnju javnosti i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama. POGLEDAJ GALERIJU

Podsetimo, Luna je pre devet meseci rodila svoju drugu ćerku Lanu, ali je veoma brzo uspela da povrati vitku figuru koju je nedavno pokazala i na Instagramu. U veoma seksepilnom izdanju sa crnom haljinom pripijenom uz telo i dubokim dekolteom, Luna je još jednom oduševila svoje pratioce. Uz štikle i lokne u kosi, Luna je pokazala svoj izuzetan modni senzibilitet i samopouzdanje, što je naišlo na pozitivne reakcije javnosti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Luna Đogani

Luna Đogani redovno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama, a njeni vreli selfiji iz Grčke samo su potvrdili da je i nakon rođenja druge ćerke ostala u top formi. Ova poznata ličnost i dalje privlači pažnju svojim izgledom, ali i stilom koji je prepoznatljiv širom regiona.

Podsećanja radi, Lunu je nedavno obradovala informacija da su se njeni roditelji Anabela Atijas i Gagi Đogani pomirili i da će ponovo nastupati kao "Funky G".

- Posle toliko godina, opet zajedno FUNKY G - glasila je najava za njihov nastup, koju je podelila Luna Đogani. 

BONUS VIDEO: