OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Ovu vilu izdaje Goran Bregović - dve stvari su STROGO ZABRANJENE u njoj! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 08.07.2024 | 14:55


Čuveni muzičar je pazario još jednu nekretninu u Crnoj Gori!

Foto: ATA Images
OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Ovu vilu izdaje Goran Bregović - dve stvari su STROGO ZABRANJENE u njoj! (FOTO)

Goran Bregović poseduje čak dve nekretnine u Crnoj Gori, u kojima letuje sa svojom porodicom. Bregović je prvo kupio trospratnicu od kamena, a vrednost je procenjena na dva i po miliona evra. Kako su ranije pisali mediji, pre nego što ju je kupio, bila je muzej. 

Bregović je nedavno pazario još jednu vilu u Perastu, koja nosi istoimeni naziv kao ovo mesto. Nekadašnji hotel prošio je restoranom i terasom sa pogledom na more.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Perast (@vilaperast)

Ovo zdanje se uklapa u arhitekturu prelepog crnogorskog gradića, pa je velelepna vila izgrađena u belom kamenu, okružena dvorištem i ograđena zidinama, ali i mediteranskom vegetacijom, kako bi porodica i gosti imali privatnost tokom boravka. Vila je 2015. godine renovirana, a Brega je u obnovu kuće na Jadranu uložio 20.000 evra, prenosi "Avaz.ba", a kako piše "Imperijal", vila se može iznajmiti po ceni od gotovo 5.000 evra tokom jula za tri noćenja. Plaćanje se vrši gotovinom, a zabave poput momačkih i devojčakih večeri nisu dozvoljene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vila Perast (@vilaperast)

Ovo nisu jedine nekretnine koje Bregović poseduje. Naime, on ima kuću na Jahorini, vilu u Zagrebu, čak šest nekretnina u Beogradu, stan u Parizu, stan u Istanbulu...

- Dugo me držao strah od siromaštva. Ako pogledamo unazad, ja sam zbog tog straha kupovao previše stvari - izjavio je svojevremeno Goran Bregović, koji ima više od 30 nekretnina u svom posedstvu.

BONUS VIDEO: