NASTAVLJA SE SUĐENJE CECE I KARLEUŠE! Ražnatovićka ostala bez teksta!


IZVOR: Republika/M. P. - 08.07.2024 | 14:35


Pevačica je na sud stigla u pratnji advokata, a osmeh nije skidala.

Foto: ATA Images
NASTAVLJA SE SUĐENJE CECE I KARLEUŠE! Ražnatovićka ostala bez teksta!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović danas je došla na zakazano suđenje s koleginicom Jelenom Karleušom, koju je tužila zbog izrečenih uvreda. Suđenje je brzo završeno, Jelena Karleuša se nije pojavila na ročištu, a Ceca nije imala komentar po izlasku, prenosi Blic. Ceca je na sud stigla u pratnji advokata, a osmeh nije skidala.

Foto: Republika.rs, ST/Vladimir Lukić

Ceca i Karleuša

Inače, Karleuša je nedavno nastupala na festivalu Belgrade Music Week, gde je govorila o mlađim kolegama, ali i duetu koji je Ceca snimila sa Mihajlom Veruovićem Vojažom.

- Ti klinci moraju da pokažu respekt kad je reč o mnogo uspešnijim i mnogo većim imenima nego što oni mogu čak i da sanjaju. Ne verujem da su osobe kao što sam ja oni videli i na malim ekranima. Moraju da pokažu poštovanje prema nekome ko je tako mnogo postigao i ko traje više nego što oni žive. Pretpostavljam da u šoubiz smislu neće dočekati kraj ove godine. Da li uopšte treba da se bavim tim likovima za koje faktički ne znam ni kako izgledaju - ispričala je pevačica, a zatim se dotakla i repera Mihajla Veruovića Vojaža, s kojim je odnedavno započela medijski rat:

- Vojaža znam kako izgleda, a za ove druge čak i ne znam kako izgledaju. Rekli su mi na probi da sam prolazila pored tih klinaca, ali ja nisam znala ko su oni - istakla je Karleuša za Republiku pre spektakularnog nastupa na Ušću.

BONUS VIDEO: