VANJA JE BOŽJE ČUDO, ŽIVOT JE DOBIO SMISAO! Sanja Maletić batalila pevanje zbog bolesti, pa dobila ćerku u šestoj deceniji!


IZVOR: Republika/M.G. - 08.07.2024 | 18:30


Pevačica Sanja Maletić otkrila da se porodila carskim rezom, te da se njena sreća ne može opisati rečima.

Foto: Republika
VANJA JE BOŽJE ČUDO, ŽIVOT JE DOBIO SMISAO! Sanja Maletić batalila pevanje zbog bolesti, pa dobila ćerku u šestoj deceniji!

Pevačica Sanja Maletić ostvarila je životni san i to što se porodila u 52. godini konačno je dalo smisao njenom životu.

Foto: Instagram.com

 

Naime, Sanja je uprkos teškoj bolesti, zbog koje je bila prikovana za krevet, uspela da ostane u drugom stanju, te pre desetak dana rodi zdravu i pravu devojčicu i to na važan verski praznik Vidovdan, što za nju predstavlja svojevrsno čudo u celoj situaciji. 
- Porodila sam se carskim rezom i moj život konačno ima smisao. Presrećna sam, to ne može rečima da se objasni - rekla je pevačica. Inače, borba pevačice za potomstvo traje godinama. Sanjina bolest je prouzrokovala i to da ona prestane da se bavi pevanjem neko vreme i da se povuče iz javnog života.
- To je, inače, bolest sportista, kada se preforsira organizam više od onoga što može da podnese. To mi se desilo jer sam radila svaki dan u nedelji i to dva dana Pariz, Švajcarska, Nemačka. Taman se vratim, imam jedan slobodan dan i pozovu me Đani i Acko Nezirović i kažu da ustanem, obučem se, da me čekaju u kafani. Naravno, mladost, imaš više energije i snage za sve i ja odem. To je krenulo s 29 godina, kad sam otkazala američku turneju s Nedeljkom Bajićem Bajom - priseća se Sanja, pa nastavlja.
- Pitam ja doktorku da li smem da idem u Ameriku, ona meni kaže da ne smem ništa teže od kašike da dignem.Četiri meseca sam ležala u krevetu, nisam smela da se preznojim, nisam smela da rizikujem. To je bilo tako mesecima, strogo mirovanje i tako sam odlučila da prestanem da radim, te naporne i teške romske svadbe, koje znaju da traju dve-tri noći.

Foto: Instagram.com

 

Inače, Sanja je nekoliko puta u javnosti pričala o trudnoći, vantelesnoj oplodnji i potomstvu.
- Dokle god dišem, dokle god postoji bilo kakva šansa od boga i prirode, ja sam tu i odustati neću. Ne mogu da usvojim dete, ja sam '73. godište, ljudi u mojim godinama ne mogu da usvoje decu. Imaš svoju bitku, ima tu dosta neuspeha. Kad je čovek javna ličnost, nema vremena da žali sebe ni situaciju takva kakva je. Čovek nema vremena da se isplače i odboluje kada dođe iz bolnice, nego odmah ide dalje i završava druge stvari, druge obaveze - rekla je Sanja za Skandal.

BONUS VIDEO: