PRIMAM BAKŠIŠ I U NATURI: Nada Topčagić priznala da ne peva samo za pare! Otkrila NAJVEĆU TAJNU ESTRADE, tvrdi da SVI TO RADE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.07.2024 | 19:30


Poznata folkerka baz dlake na jeziku opisala kako pokupi sve što joj dođe pod ruku na nastupima, raskrinkala i kolege.

Foto: Prva TV Printscreen
PRIMAM BAKŠIŠ I U NATURI: Nada Topčagić priznala da ne peva samo za pare! Otkrila NAJVEĆU TAJNU ESTRADE, tvrdi da SVI TO RADE!

Pevačica Nada Topčagić je nedavno gostovala u jednoj emisiji gde je otkrila neke zanimljive detalje iz svog života na nastupima. 

Naime, poznata folkerka progovorila je o temi o kojoj mnogi neće da pričaju, te istakla da nije sramota uzeti bakšiš i u naturi, a ne samo u novcu.

Nada je iznenadila prisutne kada je otkrila da pored novčanica na nastupima uzima sve što joj padne pod ruku.

Na pitanje mladića iz publike da li je tačno da je uzela čak i dva poslužavnika, Topčagićka je sa osmehom odgovorila:

- Ma sve kupim što mi se nađe pod rukom, šta vam je ljudi. Šta god da mi se dopada uzmem, recimo pepeljarice, lepe peškire, ako su novi. Ma svi to rade, nego ja sam iskrena - rekla je kroz osmeh pevačica, koju su svojevremeno optuživali da je kleptomanka.

Nije isključeno da se Nada baš na konto toga i našalila na svoj račun.

Foto: printscreen/facebook/Nada Topcagic

Nada Topčagić priznala da ne radi samo za pare

Ovakvo otvoreno priznanje izazvalo je smeh u studiju, ali i postavilo pitanje koliko je ovakvo ponašanje uobičajeno među pevačima i pevačicama. Mnoge njene kolege često prozivaju što su zarad bakšiša spremni na sve, pa i da poput Radiše Trajkovića Đanija piju piće iz cipele, kao i pojedine pevačice koje dopuštaju da im pare guraju u dekolte. 

Nada Topčagić važi za osobu koja je poznata po tome što je "bez dlake na jeziku".

Ovakav odgovor samo potvrđuje njenu iskrenost i otvorenost u javnosti.

Njene izjave uvek privlače pažnju medija i javnosti, a ovakve anegdote dodatno doprinose njenom šarmu i autentičnosti. Nakon ovog gostovanja, javnost je sigurno ostala zaintrigirana da čuje još neke neobične detalje iz života ove popularne pevačice.

Nada Topčagić je još jednom pokazala da je spremna da sa svojom publikom podeli i najneobičnije trenutke iz svog života, što je svakako kvalitet koji je čini posebnom među estradnim zvezdama.

BONUS VIDEO: