VAŽAN JE SVAKI CENTIMETAR: Rozga je jedna od najvećih BOMBI na estradi, a nikad ne biste pogodili KOJE SU JOJ MERE!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.07.2024 | 20:00


Jelena razrešila misteriju i otkrila koliko je visoka!

Foto: John Pavlish
VAŽAN JE SVAKI CENTIMETAR: Rozga je jedna od najvećih BOMBI na estradi, a nikad ne biste pogodili KOJE SU JOJ MERE!

Pevačica Jelena Rozga konačno je rešila da otkrije tajnu savršenog izgleda i odgovori na pitanje kako uspeva da zadrži istu kilažu godinama.

Mnogi ne znaju koliko je visoka Jelena Rozga, a sada je razrešila misteriju i otkrila da je visoka idealnih 172 centimetara.

Ona je za medije ispričala i koji režim ishane joj najbolje odgovara, pa tako navodi da ujutru voli da doručkuje omlet s belancima, maslinama i mladim sirom, a za ručak supu, meso i salatu, dok za večeru najčešće bira ribu i povrće.

 

 

Rozga priznaje da je veliki gurman, ali da zato pazi šta jede, te da je ključ njene savršene linije to što se ograniči na količinski manje obroke.

Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje – izjavila je Rozga za medije.

Foto: Sky music

Jelena Rozga nedavno zakazala dva koncerta u Beogradu

Inače, od ranije je poznato da se Jelena Rozga već 18 godina bori sa hipertireozom i tahikardijom. Ipak, ona je u više navrata govorila da se generalno dobro oseća i da se ne predaje, već da uprkos svemu uvek nosi osmeh na licu i pozitivnu energiju.

- Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiče i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva – rekla je Rozga svojevremeno.

Podsetimo, Rozga, koja ovog leta puni 47 godina, nedavno se našla među Najvećih 40+ bombi na estradi.

BONUS VIDEO: