ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O TRAUMI KOJU VUČE IZ PORODICE: Tražila pomoć da reši FRUSTRACIJU posle 25 godina života pod TENZIJOM!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.07.2024 | 22:00


Pevačica tvrdi da joj je najbliži srodnik vršio ogroman pritisak, od kog nije mogla normalno da funkcioniše.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel
ANA NIKOLIĆ PROGOVORILA O TRAUMI KOJU VUČE IZ PORODICE: Tražila pomoć da reši FRUSTRACIJU posle 25 godina života pod TENZIJOM!

Pevačica Ana Nikolić iznenadila je javnost kada je odlučila da otpusti svog dugogodišnjeg menadžera, koji je igrom slučaja bio njen rođeni brat Marko Nikolić.

Razlog za ovu naglu odluku, kako pevačica otkriva, leži u traumatičnom iskustvu koje je Ana doživela tokom saradnje sa bratom, koji je inače fudbaler.

Prema rečima pevačice, njen brat je bio vrlo strog i zahtevan menadžer, često je osećala pritisak i tenziju koja je uticala na njen emotivni i psihički balans. Ova situacija dovela je do toga da Ana odluči da prekine profesionalnu saradnju sa svojim bratom, kako bi se oslobodila negativnog uticaja na svoj poslovni i privatni život.

Ana Nikolić, koja ne krije od javnosti ni da posećuje psihoterapeuta, otvoreno je progovorila o traumatičnom iskustvu sa bratom, ističući da je godinama proživljavala tenziju i pritisak koji su doveli do toga da se njena tolerancija na frustraciju gotovo potpuno izgubi. Ona je istakla da je terapeutkinja potvrdila da je njena tolerancija na frustraciju gotovo nestala, posle 25 godina života pod tenzijom.

 

 

Ova izjava jasno pokazuje dubinu problema sa kojima se Ana suočavala, a istovremeno baca svetlo na značaj emotivne i psihičke stabilnosti u umetničkom stvaralaštvu.

- Imam dugogodišnje traume od svog brata, koji je fudbaler. On je sve u tajmnigu i vremenu i ja sam se osećala kao da sam na vojnoj vežbi. Kada mi kucne na vrata od sobe pred koncert u određenom ritmu, to je taj čuveni zvuk, a dogovorili smo se u 12 sati na recepciji i ne može tebi da bude više stalo do mog koncerta od mene, a ja već spremna, meni dođe da poskidam ovo sve i da legnem i da kažem "evo nema koncerta" - ispričala je Ana, prenosi Nportal.

Ova odluka Ane Nikolić izazvala je različite reakcije u javnosti. Dok su neki podržali pevačicu u odluci da prekine saradnju sa rođenim bratom radi očuvanja sopstvenog emocionalnog blagostanja, drugi su izrazili iznenađenje i neodobravanje prema takvoj odluci. Međutim, ovaj slučaj postavlja važno pitanje o granicama između profesionalnog i privatnog života, kao i o značaju mentalnog zdravlja u okviru umetničke industrije.

Ova situacija sa Anom Nikolić jasno pokazuje koliko je važno očuvati emocionalnu i psihičku stabilnost, čak i po cenu prekida profesionalnih odnosa sa bliskim osobama.

Kroz otvoreno iznošenje svojih traumatičnih iskustava, Ana je pokazala hrabrost i istovremeno podstakla javnu raspravu o važnosti mentalnog zdravlja u okviru umetničke branše.

BONUS VIDEO: