GOCA TRŽAN PROGOVORILA O PSIHOAKTIVNIM SUPSTANCAMA! Šokirala na dan rođendana, evo zbog čega je drastično smršala! (VIDEO)


IZVOR: G. D. - D. L. - 08.07.2024 | 22:23


Inače Nemam nekih specijalnih želja, samo da se nastavi ovako što se mene tiče i to je to, rekla je pevačica.

Foto: Republika
GOCA TRŽAN PROGOVORILA O PSIHOAKTIVNIM SUPSTANCAMA! Šokirala na dan rođendana, evo zbog čega je drastično smršala! (VIDEO)

Pevačica Goca Tržan večeras slavi jubilarni 50. rođendan, a za Republiku je po dolasku u restoran otkrila kako joj je pošlo za rukom da toliko smrša. Pevačica je pomenula psihoaktivne supstance, te je izgledalo kao da se naravno šali, ali to nije potvrdila, pa je mnoge začudila njena izjava. 

 

 

- Drago mi je što vidite da sam se prepolovila. Počela sam da se drogiram kao ostatak sveta, pa mi je tako pošlo za rukom - rekla je pevačica na iznenađenje prisutnih, pa je otkrila šta je sebi poželela: 

Foto: Republika

Jelena Tomašević kod Goce na rođendanu

 

- Nemam nekih specijalnih želja, samo da se nastavi ovako što se mene tiče i to je to.

 Inače, na Gocin rođendan došla je i ekipa grupe Tap 011, a pevačica je stigla uz pratnju supruga Radomira Raše Novakovića i ćerkice Lene. 

Foto: Republika

Tap 011

 

Inače, nakon što je Beograd nedavno pogodilo jako nevreme, kuća Goce Tržan i njenog supruga Raše Novakovića poplavljena je tokom protekle noći, što je izazvalo zabrinutost kod javnosti. Raša je na svom Instagram profilu objavio snimak na kom je pokazao da im nameštaj pliva u vodi dok su on i Goca skupljali vodu.

Foto: ATA Images/M. P.

Goca Tržan

 

Sanirali smo sve, nije velika šteta... To je jedna soba. Napravili smo porodičnu radnu akciju i završili. Ništa strašno - rekao je Raša, prenosi Pink.

Ovaj brz odgovor i efikasna reakcija porodice Novaković na nepredviđenu situaciju pokazuju njihovu spremnost da se nose sa izazovima koje život može doneti.

BONUS VIDEO: