GIDRINOG FILMSKOG UNUKA SVI ZNAMO: Evo kako izgleda njegov potomak iz stvarnog života i da li je poput Miše ZAVODNIK NA DEDU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 08.07.2024 | 23:30


Jovan Stojanović je o slavnom dedi jednom prilikom čak i javno govorio.

Foto: Printscreen/Youtube/Srpska Kinematografija
GIDRINOG FILMSKOG UNUKA SVI ZNAMO: Evo kako izgleda njegov potomak iz stvarnog života i da li je poput Miše ZAVODNIK NA DEDU (FOTO)

Čuveni glumac Dragomir Bojanić Gidra, koji je iza sebe ostavio brojne uloge u kultnim domaćim serijama i filmovima, zasigurno je ostao upamćen kao Žika Pavlovića iz "Žikine dinastije".

Njegov filmski unuk Miša kog u odraslom dobu tumači Nikola Kojo svima je poznat, a malo ko zna kako izgleda Gidrin unuk u stvarnom životu.

Naime, Jovan Stojanović je zapravo unuk njegovog rođenog brata Milomira, a jednom prilikom je javno govorio o slavnom deda-stricu za kog je rekao da ga se dobro se seća, te da se životne situacije, koje je doživeo sa njim, u krugu porodice i danas rado prepričavaju.

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u "Žikinoj dinastiji", takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog - rekao je jednom prilikom Jovan.

Inače, glumac koji je uveseljavao široke narodne mase i to radio na samo sebi svojstven način, iza sebe je, pored borojnih uloga, kojima se upisao u istoriju domaće kinematografije, ostavio ćerku Jelenu. Dobio ju je iz burne ljubavne priče sa koleginicom Ljiljanom Kontić.

Interesantno je da se sa majkom svoje naslednice Gidra venčavao čak tri puta, a malo ko se seća da je i ona imala manju ulogu u filmu "Šta se zgodi kad se ljubav rodi", gde je tumačila Mišinu i Natašinu profesorku muzičkog.

Ljiljana i Gidra zajedničku scenu su imali kada su Žika i Milan prisustvovali Mišinom času, pa ih je ona opomenula jer prave buku.

BONUS VIDEO: