NAPADNUTA NAŠA FOLKERKA! Rada Manojlović izvređala bivšeg premijera, pa poslala UPOZORENJE posle HAOSA! (FOTO)


IZVOR: Republika/M. P. - 09.07.2024 | 10:50


Pevačicu urnisali na društvenoj mreži Iks!

Foto: ST/Nemanja Pančić
NAPADNUTA NAŠA FOLKERKA! Rada Manojlović izvređala bivšeg premijera, pa poslala UPOZORENJE posle HAOSA! (FOTO)

Nedavno su se u Velikoj Britaniji odigrali parlamentarni izbori, na kojima su Torijevci izgubili. Mesto premijera dobio je Kir Starmer, a dotadašnji prvi čovek britanske vlade Riši Sunak podneo je ostavku na mesto lidera Konzervativne partije.

Rišija je na društvenoj mreži Iks (Tviter) isprozivala naša folkerka Rada Manojlović

- Smešan lik, nebitna marionetica dronjava, bezlična, jadna i bedna, kao i svi oni. Zamenska roba - istakla je Rada.

Zbog ove izjave, Radu su izvređali na gorepomenutoj društvenoj mreži, te joj poručii da "jedna pevaljka ne treba da iznosi stavove o političkim temama u svetu". Ovo je Radu razbesnelo, pa se obratila korisnicima ove mreže.

- Istripovali da je Iks njihova kuća, a da smo mi njihove žene, deca (muževi, roditelji), pa da mogu da nam komanduju kako da mislimo, o čemu da pričamo, za koji klub da navijamo i koji program da gledamo. Ili to ili ih niko ne šoća ni pet posto, pa ovde mučeni pokušavaju da glume neku bitnost i autoritet. U oba slučaja, dalje iz moje avlije, iš, ajde... - započela je Rada, pa nastavila i poslala upozorenje:

- Upozorenje: ne ulaziti u raspravu sa mnom, slabiji ste. Kada o nekoj temi ili čičnosti želim da pišem, to je zato što: imam znanje, imam argumente, obaveštena sam, pismena (pa mi ne možete naći gramatičke greške), pravedna, pristoja, kulturna; na uvrede vam i dalje persiram i odgovaram sa strpljenjem i osmehom. Uvek na strani istine, a i na svom terenu, pa imam i opciju blok. Za šta god da se uhvatite, pada vam u vodu i budite sigurni da gubite. Dalke, protiv mene leka nema - poručila je Manojlovićeva.

BONUS VIDEO: