NAŠA FOLKERKA ZAVRŠILA DOKTORSKE STUDIJE! Nikada nećete pogoditi o čemu je pisala u DISERTACIJI!


IZVOR: Republika/M. P. - 09.07.2024 | 12:20


Tamara Dragić je istakla da je naučno i stručno usavršavanje kroz doktorske studije dalo novu perspektivu u njenom razmišljanju, shvatanju i prihvatanju!

Foto: pixabay.com
NAŠA FOLKERKA ZAVRŠILA DOKTORSKE STUDIJE! Nikada nećete pogoditi o čemu je pisala u DISERTACIJI!

Nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda" Tamara Dragić nedavno je postala pevačica sa visokoobrazovnim zvanjem, pošto je uspešno položila doktorske studije. Kako je istakla, njena doktorska disertacija posvećena je povećanju bezbednosti saobraćaja u zemlji, što predstavlja značajan korak u njenom ličnom razvoju i doprinos društvu.

Naučno i stručno usavršavanje

Tamara je istakla da je naučno i stručno usavršavanje kroz doktorske studije dalo novu perspektivu u njenom razmišljanju, shvatanju i prihvatanju. Radila je sa mnogim divnim ljudima koji su doprineli njenom ličnom i profesionalnom rastu, čineći taj proces znatno lakšim. Ona se zahvalila svima koji su joj pružili podršku i doprineli kvalitetu disertacije, posebno ističući značaj svog oca u ostvarenju životnog cilja.

Životna raznolikost

Zanimljivo je da je Tamara Dragić magistrirala muzičku pedagogiju na Fakultetu muzičke umetnosti, te je radila kao stjuardesa i u jednoj državnoj firmi. Ova raznolikost interesovanja i profesionalnih angažmana dodatno ukazuje na njen multidisciplinarni pristup životu i karijeri.

Situacija s bivšim brakom

Tamara je otkrila da se razvela, ali je zadržala prezime bivšeg supruga. Istakla je da je to odlučila iz praktičnih razloga, ne želeći da menja celokupnu dokumentaciju. Naglasila je da joj prezime nije bitno, već ono što nosi u srcu i duši.

BONUS VIDEO: