Otac nije hteo da čuje za mene kad sam se udala za ROMA, pričali su da se PRODAJEM ZA NOVAC: Natalija Trik FX progovorila o braku sa Sanijem!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.07.2024 | 18:30


Poznati bračni par već decenijama je u skladnom odnosu zasnovanom na međusobnom poštovanju.

Foto: Instagram.com
Otac nije hteo da čuje za mene kad sam se udala za ROMA, pričali su da se PRODAJEM ZA NOVAC: Natalija Trik FX progovorila o braku sa Sanijem!

Pevačica grupe Trik FX, Natalija Ibraimov, retko govori o svom privatnom životu, ali nedavno je odlučila da podeli neke intimne detalje o svom braku i odnosu sa ocem.

Natalija je otkrila da njen otac nije podržavao njenu vezu sa suprugom Sanijem zbog romske nacionalnosti.

- Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: 'Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?' Ja kažem: 'Da, moguće je!' On je rekao: 'Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!'", otkrila je Natalija. Ona je istakla da je oduvek gledala ljude kao dobre ili loše, ne bazirajući svoje mišljenje na nacionalnosti ili veri.

Foto: Printscreen TV Pink

Sani i Natalija Trik FX opstaju zajedno i u braku i na estradnoj sceni

Tokom karijere, Natalija se suočila sa brojnim medijskim spekulacijama, od kojih su mnoge bile neistinite, posebno one koje su se ticale njenog ljubavnog života.

- Mnogo je bilo laži tokom svih ovih godina, ali one koje su baš preterane bile su da sam prevarila muža, kao i da se 'prodajem' za novac. A ja u životu imala dva dečka, a za trećeg se udala - otkrila je Natalija, demantujući brojne tračeve.

Natalija i Sani su u braku već decenijama, a otkrili su da je ključ njihovog skladnog odnosa u međusobnom poštovanju i podršci.

- Sani i ja smo kao stvoreni jedno za drugo. Mi smo prava retkost danas. Mi smo 24 sata zajedno. Ima nešto u nama. Kad si s nekim toliko godina, s tobom raste i ljubav i poštovanje - izjavila je Natalija.

Natalijin iskreni intervju otkriva njenu emotivnu stranu i detalje o njenom privatnom životu, dok istovremeno naglašava važnost ljubavi, poštovanja i tolerancije u odnosima sa drugima.

BONUS VIDEO: