DECI POKAZIVALA SVOJE GOLE FOTOGRAFIJE! Neviđen skandal Tijane Ajfon u centru Beograda - maloletnike vrbuje SAJTOM ZA ODRASLE


IZVOR: Republika/M. Đ. - 09.07.2024 | 22:00


Građani zgroženi!

Foto: instagram.com/tijanamaksimovic
DECI POKAZIVALA SVOJE GOLE FOTOGRAFIJE! Neviđen skandal Tijane Ajfon u centru Beograda - maloletnike vrbuje SAJTOM ZA ODRASLE

Kontroverzna starleta Tijana Maksimović, zbog svojih sklonosti u javnosti poznata i kao Tijana Ajfon nedavno je izazvala bes javnosti svojim skandaloznim potezom u centru Beograda, gde je odlučila da promoviše svoj profil na sajtu za odrasle.

Njeni postupci su izazvali ogorčenje, posebno zbog toga što je zaustavljala maloletne osobe i intervjuisala ih, postavljajući im degutantna i neumesna pitanja. Snimci ovih susreta brzo su se proširili društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/tijanamaksimovic

Tijana Ajfon

Na jednom od snimaka čuje se Tijana kako tinejdžeru predlaže da odigraju igricu "Papir, kamen, makaze". Ukoliko tinejdžer izgubi, Tijana mu je ponudila da se pretplati na njen profil na sajtu za odrasle, a ako pobedi, ona će mu navodno pokazati svoje nage fotografije bez cenzure.

Ovakvo ponašanje izazvalo je žestoke reakcije javnosti, koja je osudila Tijaninu neodgovornost i neprilično ponašanje, posebno prema maloletnim osobama. Kritike su se usmerile i na sam sajt za odrasle, zbog promocije na način koji nije primeren javnom prostoru.

Foto: instagram.com/ticamaksimoviccocoti

Tijana Ajfon

"Sramota je šta se pitaju deca u centru Beograda, ovo je nečuveno", "Čega se pametan stidi...", "Nema ni trunke blama", "Ovo su deca, sramota bre", "Ima li ovome kraja", poručili su besni građani.

Tijana Ajfon, poznata po kontroverznim potezima i provokativnom ponašanju, nije komentarisala ovaj incident. Međutim, njene aktivnosti ponovo su pokrenule rasprave o granicama javnog ponašanja i odgovornosti medijskih ličnosti u Srbiji.

BONUS VIDEO: