MOĆNA PODRŠKA NOLETU! Naša pevačica se obratila Đokoviću pošto je ODRŽAO LEKCIJU NEVASPITANOJ PUBLICI


IZVOR: Republika/M. Đ. - 09.07.2024 | 20:08


Srbija imala jasan odgovor na nesportsko ponašanje!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, www.profimedia.rs
MOĆNA PODRŠKA NOLETU! Naša pevačica se obratila Đokoviću pošto je ODRŽAO LEKCIJU NEVASPITANOJ PUBLICI

Novak Đoković i Holger Rune su se susreli u osmini finala Vimbldona juče, 8. jula. Međutim, ovaj meč je nažalost bio obežen nesportskim ponašanjem jednog dela publike, što je Novak naglasio u svom govoru na Centralnom terenu Vimbldona.

Foto: printscreen/instagram

Novak Đoković

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se "vratio" u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole.

Potom je upitan o "odnosu sa publikom", koja je vrlo bezobrazno vikala i dobacivala u završnici drugog seta, i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Prvi reket sveta odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" (na engleskom "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć - istakao je Nole.

 

 

Pevačica Andreana Čekić je podelila taj isečak na svom Instagram profilu uz emotikone srca i pehara, kao i reči koje je Novak rekao "Goooood night" (odnosno lakuuuu noć).

BONUS VIDEO: