NOVAKOVO KOLO SE OPLELO INTERNETOM: Joksimović se poigrao sa Đokovićevim, pa NASTAO HIT (VIDEO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.07.2024 | 20:45


Željkova kompozicija posvećena Novaku zapalila društvene mreže!

Foto: Youtube.com/RTS Da Možda Ne - Zvanični kanal, ATA Images
NOVAKOVO KOLO SE OPLELO INTERNETOM: Joksimović se poigrao sa Đokovićevim, pa NASTAO HIT (VIDEO)

Poznati muzičar Željko Joksimović (52) nedavno je podelio na društvenim mrežama "Novakovo kolo", kompoziciju koju je sam napisao, inspirisanu govorom Novaka Đokovića (37).

Naime, Đoković je nedavno izazvao pažnju javnosti svojim "obračunom" sa navijačima nakon plasmana u četvrtfinale Vimbldona.

Njegove reči "lakuuuuuuu noć" brzo su postale viralne, a upravo se sa tim "guuud najt" poigrao i Joksimović.


Reakcije na "Novakovo kolo"

Joksimović je na Instagramu objavio da je kompoziciju stvorio inspirisan poslednjim dešavanjima, što je odmah izazvalo lavinu komentara i reakcija.

Poznate ličnosti poput glumice Jelene Gavrilović i fotografa Dejana Milićevića izrazile su oduševljenje novom Joksimovićevom kompozicijom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

 

Željko Joksimović očito je uspeo da iznenadi javnost svojom novom kompozicijom "Novakovo kolo", koja je nastala kao inspiracija govoru Novaka Đokovića.

- Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva, zlo ne misli - napisao je poznati kantautor uz objavu na Instagramu.

Reakcije na ovu muzičku posvetu bile su veoma pozitivne.

Noletova Jeca i deca

U međuvremenu, snimak Novakove supruge Jelene Đoković i dece sa Vimbldona obišao je svet. Ćekica Tara i sin Stefan, zajedno sa mamom, bili su prisutni u prvom redu tokom Đokovićevog meča. Dok je Tara bila zauzeta čitanjem knjige, Stefan je pažljivo pratio svaki pokret svog oca. Kamera je zabeležila momenat kada je mali Stefan imitirao očev udarac i pokazao kako treba završiti poen, što je izazvalo simpatije širom sveta.

Snimak Jelene sa decom dodatno je razgalio javnost svojom simpatičnom i nežnom porodičnom atmosferom.

BONUS VIDEO: