IZBILA JE FRKA JER MI JE CECA MENTOR: Pobednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić progovorila o STRAŠNOM TERORU koji je PRETRPELA!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 09.07.2024 | 23:59


Mlada pevačica iz Bosne priznaje da je zbog velike folk zvezde imala problema sa jednim delom javnosti.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
IZBILA JE FRKA JER MI JE CECA MENTOR: Pobednica "Zvezda Granda" Šejla Zonić progovorila o STRAŠNOM TERORU koji je PRETRPELA!

Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Šejla Zonić gostovala je večeras u emisiji "Amidži šou" zajedno sa još troje finalista Mikijem Sekulovskim, Andrijanom Petrusovskom i Julijom Petrović, te progovorila o velikom teroru koji je trpela na društvenim mrežama zbog toga što joj je mentor bila Svetlana Ceca Ražnatović.

Naime, tokom takmičenja podigla se velika prašina oko kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine, koja je rođena u Njemačkoj, gde su njeni roditelji izbegli tokom ratnih dešavanja u BiH, a nakon rata se vratili u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gde je odrasla ova tridesetogodišnja pevačica odrasla.

Foto: PRINTSKIRN

Šejla Zonić progovorila o prašini koja se podigla oko nje i Cece

Voditelj Ognjen Amidžić pitao je sada kako se nosila sa pritiscijma jednog dela javnosti, pa je ona prvi put govorila na ovu temu jer se, kako kaže, trudi da o tome ne priča kako se njene način ne bi na pogrešan način interpretirale.

- Valjda je ljudima zanimljivo tako da prave frku, meni nije jasno šta se meni tačno zamera i da li se meni zamera. Nisam pratila to do trenutka dok mi roditelji nisu postali tužni, onda sam se oglasila da novinari ubace malo humanosti u svoj posao - rekla je Šejla na TV Pink povodom velikog terora kom je dok se takmičila bila izložena na društvenim mrežama, pa se osvnula na karijeru kojoj planira maksimalno da se posveti:

- Pobednički koncert u realizaciji se neće desiti, ali sam ja imala koncert među svojim sugrađanima i rekla sam im da je da je ovo naša zajednička pobeda. Meni su moji koncerti i moj posao pobeda, ja sam se za to borila. Čekamo sada tu prvu pesmu. Neko čeka, a neko radi. Trenutno čekam da mi se svidi neka pesma od autora. 

BONUS VIDEO: