BIKOVIĆ REŠIO DA ODE IZ SRBIJE?! Glumac sve iznenadio odlukom! Evo šta nikako ne može da odloži!


IZVOR: Republika/ D. L. - 11.07.2024 | 12:05


Glumac je pre nekoliko dana u Rusiji završio prvi deo snimanja špijunskog trilera reditelja Andreja Volgina, a sa radom će nastaviti u Kini.

Foto: ST/Vladimir Lukić
BIKOVIĆ REŠIO DA ODE IZ SRBIJE?! Glumac sve iznenadio odlukom! Evo šta nikako ne može da odloži!

Naš glumac Miloš Biković napisao je na društvenim mrežama da se sa ekipom koja radi na projektu "Crvena svila" seli u Kinu, gde je u planu snimanje kadrova za pomenuti film. 

Glumac je pre nekoliko dana u Rusiji završio prvi deo snimanja špijunskog trilera reditelja Andreja Volgina, a sa radom će nastaviti u Kini.

- Završili smo sa ruskim delom snimanja filma `Crvena svila` i sada se selimo u Kinu. Začinićemo film aromama i atmosferom dalekog istoka - napisao je Biković na Instagramu uz fotografiju sa seta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Kako je ranije ispričao za Informer, Biković u filmu "Crvena svila" igra ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije.

- Radiću film u rusko-kineskoj koprodukciji, čije je snimanje već počelo. Film se zove "Crvena svila" i snimaće se u Kini i Rusiji. Igram ruskog carskog agenta koji radi za Komunističku partiju Rusije. On pokušava da pomogne odbeglim Kinezima iz Komunističke partije Kine i spasi im živote jer žele da ih eliminišu - ispričao je Miloš za Informer.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

 

Glavni lik je bivši carski špijun (Miloš Biković), koji je zaglavio u Kini nakon raspada Ruske imperije. Pokušavajući da se vrati u svoju rodnu zemlju, postaje pratnja kineskih kurira koji moraju da isporuče poverljiva dokumenta u Moskvu. Zajedno ulaze u voz kroz Sibir, ali sa njima su strani špijuni i nemilosrdni razbojnici željni da se dočepaju hartija od vrednosti. Bikovićev lik mora da sarađuje sa sovjetskim specijalnim agentima da bi identifikovao svog zajedničkog neprijatelja.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

 

Pored Miloša glavne uloge u filmu igraju i Jaroslav Mogilnikov, Dmitrij Kuličkov, Irina Alferova, Dženg Hanji, Jang Zihua i Dženg Long.

BONUS VIDEO: