KO ĆE DA MU STANE NA PUT, AKO NIJE MOGAO OTAC SVEŠTENIK? Majka pokojne Kike Đukić OSUDILA Baku Praseta nakon NOVOG SKANDALA!


IZVOR: Republika/M. P. - 11.07.2024 | 13:35


Nataša Đukić razočarana, dala savet zlata vredan!

Foto: Instagram
KO ĆE DA MU STANE NA PUT, AKO NIJE MOGAO OTAC SVEŠTENIK? Majka pokojne Kike Đukić OSUDILA Baku Praseta nakon NOVOG SKANDALA!

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno se našao u žiži skandala kad je izvređao mlade devojke na društvenim mrežama, a njegov potez je osudila Nataša Đukić, majka pokojne Kristine Kike Đukić,  koja je izvršila samoubistvo u decembru 2021. godine. Upravo njena ćerka je bila izložena sajber nasilju zbog Bake Praseta, koji joj je napisao i uvredljivu pesmu.

Foto: YouTube/Printscreen

Nataša Đukić

Kako kaže, neko Baki mora "da stane na rep".

- Videla sam se jednom s njim nakon Kikine smrti. Bio je fer i korektan. Pokušala sam da nađem opravdanja za ta njegova iživljavanja. Očigledno je to jače od njega i okružen je takvim ljudima. Ako njegov otac, koji je svešteno lice, nije uspeo da ga ukroti, pa ko će onda? Ne znam kako bih ga opisala... Kad sam htela da ga prijavim, Kika mi je rekla: "Pusti ga, shvatiće ljudi vremenom kakav je." Na kraju su se pomirili, on je čak tražio i da rade zajedno, ali je ona odbila - navela je Nataša.

Foto: Instagram.com

Kika Đukić

Savetuje svakog ko trpi nasilje da se najpre poveri roditeljima, a da se roditelji hitno obrate u policiji. Kako kaže, nikako ne treba ulaziti u raspravu.

- Niko ne može da razume bolje od roditelja, a roditelji automatski da se obrate policiji. Nikako ne držati u sebi, a ne treba se ni upuštati u raspravu. Nikako se ne povlačiti u sebe i doći u situaciju da neko izvrši samoubistvo... - dodala je ona za "Kurir".

BONUS VIDEO: