OVO SU NAŠE PRIRODNE PEVAČICE! One nisu podlegle trendu plastičnih operacija, a izgledaju kao milion dolara!


IZVOR: Republika/M.G. - 12.07.2024 | 08:00


Ove poznate pevačice su u svojim nesavršenostima videle autentičnost, te ponosno pokazuju izgled bez korekcija!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV, Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram/ademov_nadica
OVO SU NAŠE PRIRODNE PEVAČICE! One nisu podlegle trendu plastičnih operacija, a izgledaju kao milion dolara!

Poslednjih godina plastične operacije postale su trend, pa su brojne dame s naše javne scene korigovale izgled uz pomoć plastičnog hirurga.

Kada su otkrile moć ove vrste korekcija, mnoge javne ličnosti su u intervencijama preterale, te su izgled menjale do neprepoznatljivosti, od veštačkih usana, grudi, zadnjice, jagodica, korekcije nosa i gotovo neizostavnog botoksa. Međutim, bez obzira na to što se sve češće naše javne ličnosti opredeljuju za ovaj vid ulepšavanja, brojne naše pevačice ipak su rešile da zadrže prirodnu lepotu. One su u svojim nesavršenostima videle autentičnost, te ponosno pokazuju prirodni izgled bez korekcija.

Foto: printscreen/blic tv

 

Lena Kovačević: Sredila sam samo zube

Lena Kovačević važi za jednu od najlepših pevačica na našim prostorima i mnogi ističu da je njena prirodna lepota, pored moćnog glasa - njen najveći adut.

- Sredila sam zube zbog sugestije starije koleginice jer sam zaista izgledala rogobatno na televiziji. Momci mi nikada nisu nalazili mane, nego mediji. Pisalo se: "Ravna si ko daska, uvećaj grudi. Sredi taj nos, izgledaš kao da imaš kljun." A ja nikad ništa nisam radila na sebi. Trepavice moje, obrve moje, jagodice moje, kosa moja, ukratko - sve je moje - rekla je Lena svojevremeno.

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

 

Goca Tržan: Ništa ja tu ne bih menjala

Goca Tržan je jedna od onih pevačica za koju možemo reći da izgleda kao balzamovana jer se godinama ništa drastično nije promenila. Pevačica ističe da je nega lica najvažnija za njenu lepotu. Takođe, često ističe da se ne libi da pozira bez šminke i fotošopa, bez kojeg njene pojedine koleginice ne mogu, te da za sada ništa ne bi menjala što se tiče izgleda. Upravo je Goca prirodnošću pobrala brojne simpatije javnosti i mnogi su je zavoleli zbog toga što se uprkos popularnosti i višedecenijskoj karijeri ponaša potpuno normalno i prirodno.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Milica Todorović: Meni je najlepše u svojoj koži
 

Milica Todorović je imala sitnu korekciju nosa i to zbog devijacije, koja joj je predstavljala ozbiljan problem, ali njen prirodan izgled je nešto čemu ona generalno teži.

- Nisam protivnik plastične hirurgije, naravno. Ako je neko nezadovoljan, onda izvol'te. Meni je sasvim lepo u svojoj koži i ne bih ništa menjala. Moj problem su kilogrami, pa sam često na specijalnim režimima, ali šta da se radi. Priznajem da malo kršim pravila, pa vagam gore-dole, ali sve je to za ljude - rekla je ona nedavno.

Foto: Instagram.com

 

Rada Manojlović: Ja sam prirodna lepotica

Za razliku od koleginice Milice Todorović, Rada Manojlović je od onih koja smatra da plastična hirurgija nikome nije potrebna, te je uvek oštra kada je polemika o ovoj temi.

- Čim kažem nemojte da stavljate silikone, odmah krenu komentari - šta se ti mešaš, svako ima prava da radi šta želi. OK, podržavam, ali čemu propagiranje veštačke lepote i plastične hirurgije po svaku cenu? Šta je s pravim vrednostima i prirodnom lepotom? - nedavno je Rada napisala na Tviteru, a za sebe kaže da je prirodna lepotica, te da uz to ljudima još više smeta to što je i normalna.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Nadica Ademov: Sve u meni i na meni je moje
 

Nadica Ademov je redak primer priodne lepote među mlađim pevačicama, koja je pritom veoma smerna kad je oblačenje u pitanje, pa ćete je retko videti u golišavim izdanjima. Iako se nedavno porodila, pa ubrzo nakon toga opet ostala u drugom stanju, Nadica neguje prirodan izgled i nije potpala pod trend kojem sve više njenih koleginica teži.

- Samo priroda, onako kako nam je dato od naših roditelja, kad vidim njih kako izgledaju, ponosna sam. Što se izgleda tiče, mladost je na mojoj strani još uvek, videćemo kako će biti kasnije. Zasad je na meni sve moje - rekla je ona nedavno. 

BONUS VIDEO: