SMRTNI SLUČAJ RAZORIO NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Poslednja fotografija potresla javnost, ova scena kida dušu!


IZVOR: Republika/M. I. - 11.07.2024 | 17:21


Tuga u porodici pevača "Zvezda Granda".

Foto: Screenshot
SMRTNI SLUČAJ RAZORIO NAŠEG POZNATOG PEVAČA: Poslednja fotografija potresla javnost, ova scena kida dušu!

Pevač Sloba Đurković, poznat javnosti kao učesnik "Zvezda Granda", nedavno se suočio sa gubitkom svog tasta. Njegove reči opraštanja od voljenog člana porodice odjeknule su širom javnosti. 

-Taste, brate, prijatelju, neka ti je laka zemlja, neka te anđeli čuvaju. Opraštam se od tebe uz pesmu koju si najviše voleo da ti pevam – napisao je Sloba uz zajedničku fotografiju.

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Đurković

Sloba Đurković je svoju popularnost izgradio učešćem u petoj sezoni rijalitija "Farma", gde je osvojio drugo mesto i postao miljenik publike. Nakon toga, svoj talenat je pokazao i u "Zvezdama Granda", gde je dodatno proširio svoju bazu fanova.

Podsetimo, Sloba je nedavno otkrio kako je izgledao poslednji susret sa legendarim Predragom Živkovićem Tozovcem.

-Poslednju emisiju smo snimali na jednoj televiziji u vreme kad aje on već bio u bolnici, a mi kao da smo znali šta će da se desi. Snimali smo emisiju o njemu a on je posle toga preminuo. Igrom slučaja pevali smo neke lepe njegove pesme, poneke su bile i zaboravljene, bilo je dirljivo, ali eto – rekao je Sloba tada, kako prenosi Blic.

Sloba Đurković je kroz svoje javne nastupe i emotivne iskaze pokazao duboku povezanost sa ljudima i događajima koji su obeležili njegovu karijeru. Svojim iskrenim rečima, on je dodatno osvojio simpatije publike i pokazao da iza svetla reflektora stoji čovek pun emocija i dubokih osećanja.

BONUS VIDEO: