DARA OCRNILA ANINOG NOVOG DEČKA: Evo zašto Rale nije po NJENOJ MERI, za ovaj INTIMNI DETALJ niko nije znao!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 12.07.2024 | 13:30


Malo ko se seća da je Bubamara kumovala Nikolićkinom poznanstvu s Rastom.

Foto: ATA Images
DARA OCRNILA ANINOG NOVOG DEČKA: Evo zašto Rale nije po NJENOJ MERI, za ovaj INTIMNI DETALJ niko nije znao!

Popularna pevačica Dara Bubamara svojevremeno je upoznala svoju koleginicu Anu Nikolić sa njenim bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom sa kojim ima ćerku Taru, a po svemu sudeći, njenim aktuelnim ljubavnim izborom je zgrožena.

Naime, Daru je jedan crnogorski novinar pitao kako joj se sviđa Anin trenutni partner Goran Ratković Rale, na šta je ona odgovorila u svom maniru:

- Jako mi se sviđa, u pi**ku materinu! Gori! 

Foto: ST/Dragan Kadić, youtube/RTV Pink Official

Dara Bubamara iskarikirano komentarisala Aninog dečka Raleta

Na opasku voditelja TV Pink M, koji se često sa poznatim sagovorinicima šali na račun svog izgleda i ovog puta je želeo da nasmeje folkerku pa je istakao da bi za Anu čak i on bio obolji izbor od Raleta, a Dara kao da je to jedva dočakala da se još nadoveže:

- Uuu, ti, pa ti si mega-giga za njega. Još si Crnogorac! Ali dobro, svako sebi bira životnog saputnika. Ako su oni srećni i ja sam. Živi zdravi bili.

S druge strane, kako mediji prenose, Anin i Raletov zajednički prijatelj tvrdi da ne postoji "bolji spoj od njih dvoje", te otkriva kako iz njegovog ugla izgleda taj odnos.

- Mislim da ne postoji osoba kojoj ovaj spoj nije bio čudan, ali vrlo su slični jedno drugom. Malo su umetnički luckasti i mislim da žive u haosu, ali da to takvim ljudima ne predstavlja problem i da će potrajati - rekao je samouvereno i dodao:

- Ana je bila druga osoba dok nije sa njim počela da se zabavlja verujte, a i on je malo pošašavio. Vole se i nemaju potrebu da to naglašavaju jer se to vidi. Rale nas je iznenadio kako brine o Tari, Aninoj ćerki. Sada i žive zajedno, pa mnogo vremena provode zajedno.

Foto: printscreen/K1 Televizija

Stefan Đurić Rasta na pomen Ane i novog dečka prekida intervju

Mnoge je zanimala i Rastina reakcija na Aninog novog dečka, pa je prijatelj i to opisao.

Rasta se nije mešao u Anin izbor, Raleta poznaje i bilo mu je važno samo da ga je Tara prihvatila - rekao je ovaj prijatelj za Blic. 

Međutim, prilikom poslednjeg intervjua za medije na jednom događaju Rasta nije želeo da komentariše Raleta, već je prekinuo razgovor kada je dobio pitanje o Aninom dečku.

BONUS VIDEO: