SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆEM GUBITKU: Voditeljka njegovu SMRT nikada neće preboleti, bukvalno je OTIŠAO PREKO NOĆI!


IZVOR: Republika/M. K. V. - 13.07.2024 | 15:40


Period tuge koji je usledio bio je za nju mnogo bolan, ali joj je velika uteha što je učinila sve da mu produži život, iako mu nije bilo spasa.

Foto: printscreen/Kurir TV
SANJA MARINKOVIĆ PROGOVORILA O NAJVEĆEM GUBITKU: Voditeljka njegovu SMRT nikada neće preboleti, bukvalno je OTIŠAO PREKO NOĆI!

Popularna voditeljka Sanja Marinković retko priča o svojoj privatnosti, ali je otvorila dušu i progovorila o najbolnijoj temi. Naime, ona je istakla da postoje rane u njenom životu, koje nikada neće zaceliti, te da se ne miri sa gubitkom oca za kog je bila veoma vezana.

- Postoje rane koje nikad neće da zarastu, kada mi je preminuo tata, ali ne želim time da obeležim ovaj intervju - rekla je Sanja i dodala:

- To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca. Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata.

Foto: printscreen/RTV Pink

Sanja Marinković progovorila o velikom gubitku

Voditeljka dalje opisuje kako su pokušali bukvalno sve da mu produže život, ali spasa nije bilo. 

- Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo - ispričala je Marinkovićeva, pa se osvrnula na period tuge koji je usledio.

- U 2022. godini sam nastavila da lečim rane i na srcu i u duši koje nažalost nikada neće da zarastu, reč je o iznenadnom gubitku mog tate u novembru 2021. Meni je najvažniji mentalni nutricionizam i na vreme sam shvatila da deo porodičnih i ličnih tajni mora da ostane samo za mene, da se ne bih kasnije kajala ili objašnjavala. Verujem da se samo magarac ne menja, a da se svi mi kroz iskustvo i lekcije u ljubavi i životu razvijamo kao emotivno biće. "Šta radim?" i "Koga volim?" su pitanja koja svakoga dana postavim sebi i onda sve i svakoga posložim na mesto koje zaslužuje. "Svaki put kada ne poslušamo svoje srce, ubrzavamo svoj korak ka smrti", pisala je pokojna Isidora Bjelica i ja otkucaje svog srca, što sam zrelija, pažljivije osluškujem. Zadovoljna sam i ništa ne bih menjala, a bilo bi lepo da se neki fatalan gospodin pojavi i da pobedi - zaključila je Sanja.

BONUS VIDEO: