NIKADA NEĆETE POGODITI ČIJA JE OVO ĆERKA: Tata joj spava s MUŠKARCIMA za NOVAC, a OVAJ detalj je sve zanimalo!


IZVOR: Republika/O. B. - 14.07.2024 | 18:30


Elektra Eilit objavila sliku ćerke koju je dobila tokom braka sa bivšom suprugom!

Foto: Instagram.com
NIKADA NEĆETE POGODITI ČIJA JE OVO ĆERKA: Tata joj spava s MUŠKARCIMA za NOVAC, a OVAJ detalj je sve zanimalo!

Poznata transrodna pevačica i prostitutka Elektra Elit nedavno je podelila fotografiju svoje kćerke Dive na društvenoj mreži Instagram, ističući koliko je ponosna na svoju porodicu. Elektra je istakla da ima ogromnu podršku porodice za sve što radi i da će zauvek ostati "tata" za svoju decu.

Elektra Elit je javno istakla da je otac dvoje dece, a ne majka, naglašavajući da deca već imaju majku. Njena 23-godišnja kćerka Dive i 18-godišnji sin Oskar su joj izuzetno važni, a ona se trudi da im omogući što bolji život. Tokom gostovanja u jednoj emisiji, Elektra je čak pozvala kćerku usred snimanja, gde je Dive otkrila da je tatu iznenadila pozivom, pokazujući otvoren odnos i bliskost između oca i kćerke.

Foto: Instagram.com

Ovo je ćerka pevačice Elit Elektre

 


Pored istupanja kao transrodna žena, Elektra Elit ističe da voli da radi, pravi novac i gradi kuće, što smatra izrazom "muškog gena" u sebi. Obezbeđivanje potreba svoje dece i unuka predstavlja njen prioritet, te je naglasila da je obezbedila nekretnine za njih. Elektra je usmerila svoj "novi identitet" ka biznisu i ističe da je fokusirana na stvaranje boljeg života za svoju porodicu.

Elektra Elit, kao javna ličnost, ističe važnost porodičnih vrednosti i podrške, te se trudi da svojoj deci omogući najbolje moguće uslove. Njena otvorenost i posvećenost porodici predstavljaju inspiraciju i primer mnogima, dok njen rad i poslovni uspeh dodatno ističu njenu svestranost i posvećenost ostvarivanju sopstvenih ciljeva.

BONUS VIDEO: