NEĆETE JE PREPOZNATI! Naša pevačica SMRŠALA 12 kilogama, a onda se ISTETOVIRALA "od glave do pete" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.07.2024 | 10:40


Kaže da su joj tetovaže opsesija.

Foto: Nikola Mihaljević
NEĆETE JE PREPOZNATI! Naša pevačica SMRŠALA 12 kilogama, a onda se ISTETOVIRALA "od glave do pete" (VIDEO)

Mlada pevačica Varja Topalović privukla je veliku pažnju na sebe svojim učešćem u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a komentari Jelene Karleuše da peva bolje od originala se i danas pamte. 

Foto: Boško Karanović

Varja Topalović

Pevačica unikatnog imena je u poslednje vreme sve češće prisutna u medijima, ali retko kada pokazuje tetovaže za koje ističe da su njena opsesija. 

Jednom prilikom je izjavila da je prvu tetovažu uradila pre početka muzičke karijere i od tada nestaje, a sada je na društvenoj mreži TikTok pokazala tetovaže koje ima na "skrivenim" delovima tela.

 

 

- Pre mesec dana sam uradila par tetovaža u danu, tako mi je došlo. Nisu povezane jedna sa drugom, ali meni znače - kazala je pevačica.

Inače, Varja je ove godine bila deo jednog srpskog rijaliti programa, a tokom boravka u njemu smršala je čak 12 kilograma. 

Ova talentovana pevačica rešila je da osvoji muzičku scenu sudeći po tome što je nedavno izjavila da uskoro izbacuje tri kavera ali i novu pesmu za koju kaže da je njena autobiografija, a koja će svetlost dana ugledati krajem ovog leta.

BONUS VIDEO: