BEBI DOL CEPA RAKIJU I PASULJ NA +40, ali to nije NAJŠOKANTNIJA stvar koju je pevačica URADILA! (PAPARACO)


IZVOR: A. P. / M. P. - 15.07.2024 | 15:25


Uhvatili smo slavnu muzičarku u kafiću na Vračaru!

Foto: Republika.rs
BEBI DOL CEPA RAKIJU I PASULJ NA +40, ali to nije NAJŠOKANTNIJA stvar koju je pevačica URADILA! (PAPARACO)

Legendarnu pevačicu Dragana Šarić (61), poznatiju kao Bebi Dol, paparaco portala Republika uslikao je danas oko podneva sa jednim sredovečnim muškarcem u kafiću kod Hrama Svetog Save na Vračaru, gde je ona rčula. I tu ništa ne bi bilo interesantno, da nije iz čitave ponude izabrala da jede pasulj i da pije rakiju, dok je goreo asfalt od paklene letnje vrućine. 

Čim su seli za sto, gospodin je naručio limunadu, a vrlo brzo je Bebi uradila isto. Odmah nakon limunade, naručila je i rakiju. POGLEDAJ GALERIJU

- Pila je naizmenično limunadu i rakiju i razgovarala sa gospodinom. Bila je, reklo bi se, nervoznjikava iz nekog razloga, a u cegeru je nosila nekoliko umetničkih slika i jedan portret. Nosila je jaknu i šešir na glavi, koji nije skidala - ispričao nam je izvor.

Očevidac nam je ispričao da ga je šokiralo ponašanje naše slavne pevačice, jer je na javnom mestu bez pardona mazala noge kremom, pa čak i stopala.

- Bebi je u više navrata kremom mazala noge i ruke. Stopala je dobro natapala pridižući stopalo do stolice. Potom je ostatke kreme utrljavala u šake. Taman posla da ih je oprala, nego je takvim prljavim rukama kojim je dirala stopala iz papuča i sebe dirala po licu, a i jela - prepričao je šokirani sagovornik Republike.

Inače, pevačicina je 19. juna izgubila majku, Magdalenu Megi Šarić, koju je sahranila 21. juna. Intimnoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i porodica umetnice.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Bebi Dol je nedavno izgubila majku

BONUS VIDEO: