OVAJ JOVANIZAM MOŽE DA VAM PROMENI ŽIVOT: Popularna voditeljka OTKRILA PREČICU DO USPEHA, evo šta ONA RADI, dok SVI ODMARAJU (FOTO)


IZVOR: Republika/M. K. V. - 15.07.2024 | 19:00


Jeremićeva poručuje da je ponosna što je postala ono što je oduvek maštala o sebi.

Foto: Instagram.com
OVAJ JOVANIZAM MOŽE DA VAM PROMENI ŽIVOT: Popularna voditeljka OTKRILA PREČICU DO USPEHA, evo šta ONA RADI, dok SVI ODMARAJU (FOTO)

Popularna voditeljka Jovana Jeremić oduševila je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografiju na kojoj potpisuje autograme u vili u Grockoj.

Uz objavu Jovana je napisala:

- Kod Srkija pišem autograme za njegove drugarice, koji su roman uvek kada ih potpisujem. Volim što sam postala ono što sam maštala o sebi pre 20 godina.

Foto: printskrin instagram

Jovana Jeremić potpisuje autograme u vili u Grockoj

Voditeljka Pinka je u svojoj Instagram priči okačila još jendu zanimljivu objavu, te otkrila šta ona radi dok drugi idu na odmor.

- Ne idem na odmor, moram da radim na sebi. 

Foto: printskrin instagram

Jovana Jeremić otkrila tajnu svog uspeha

Ova neobična situacija sigurno je izazvala osmehe kod mnogih pratilaca, pokazujući Jovanu u opuštenom i prirodnom svetlu.

Isto tako, nedavno Jeremićeva, koja je poznata po svom britkom jeziku, oduševila je sve izjavama o muško-ženskim odnosima te, kao i obično, ponovo privukla pažnju javnosti.

Komentarišući ljubavne veze, Jovana nije štedela muški rod, ističući da izgled nije dovoljan i da muškarci treba da ponude više od fizičkog izgleda.

- Imala sam u svojoj ljubavnoj biografiji i ljubavnom životu i te kako muškarce koji fenomenalno izgledaju, fizički, ali sem toga nemaju ništa da ponude! O, šta rade. Slikaju se, kače na storije, mišiće, sa pet devojaka, a kad ih pitaš šta su uradili za te devojke - ništa! Niti su nešto toj devojci priredili, učinili, niti su je odveli na put, a kad su je odveli na put, tražili su da devojka plati pola puta! Izvini, ako nemaš devojci da platiš putovanje... Zapamtite muškarci - ne zovi je na putovanje - istakla je tada Jovana.

Ove reči su izazvale različite reakcije u javnosti, ali su svakako pokrenule i diskusiju o ponašanju u ljubavnim vezama.

Ovo su samo neki od zanimljivih trenutaka iz života Jovane Jeremić, koja svojim iskrenim stavovima i otvorenošću uvek iznova uspeva da održi pažnju javnosti.

BONUS VIDEO: