OVE SCENE TEODORE DŽEHVEROVIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pevačica otputovala sa dečkom, pa napravila RUSVAJ!


IZVOR: Republika/M. I. - 17.07.2024 | 17:00


Teodora Džehverović izdominirala u kupaćem kostimu.

Foto: instagram.com/printscreen
OVE SCENE TEODORE DŽEHVEROVIĆ GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Pevačica otputovala sa dečkom, pa napravila RUSVAJ!

Pevačica Teodora Džehverović ponovo je privukla pažnju javnosti svojom provokativnom fotografijom koju je nedavno podelila na svom Instagram profilu. Na slici, Teodora pozira ispred ogledala u jednodelnom kupaćem kostimu sa zanimljivim prorezima na stomaku i velikim otvorom kod grudi, ističući svoje silikonske obline. Uz to, nosi kaubojski šešir i naočare za sunce, upotpunjujući svoj izgled. Ova provokativna fotografija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, dok su njene tetovaže dodatno došle do izražaja u ovom izdanju.

Uzbuđenje oko Teodorine fotografije dodatno je pojačano činjenicom da je pevačica ove godine otputovala na letovanje sa novim dečkom. Nakon što je nekoliko meseci u vezi sa košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecom, Teodora i dalje vešto krije svoju vezu od javnosti. Međutim, nedavno su ih paparaci uhvatili zajedno na odmoru, a snimak njih dvoje na plaži pojavio se na Tiktoku. U videu, par uživa na ležaljkama, ostavljajući fanove u znatiželji o njihovoj tajnovitoj vezi.

 

 

Teodorine provokativne fotografije i tajnovita veza s Maticom Rebecom nastavljaju da intrigiraju njene pratioce, dok se javnost sa nestrpljenjem pita da li će pevačica uskoro otkriti više detalja o svom ljubavnom životu.

- Neću da ti pričam ništa, maler neki da me tera! Nijednog momka se ne stidim, nije stvar u tome, ne želim ništa da pričam - izričita je bila Džehverovićeva na pitanje Ognjena Amidžića na ovu temu.

BONUS VIDEO: