SKUPOCENI POKLON STIGAO NA KUĆNI PRAG! Duško Tošić ODREŠIO KESU, Karleuša ostala bez daha!


IZVOR: Republika/M. Đ. - 18.07.2024 | 14:30


Fudbaler nije žalio ni centa!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Republika
SKUPOCENI POKLON STIGAO NA KUĆNI PRAG! Duško Tošić ODREŠIO KESU, Karleuša ostala bez daha!

Ćerka poznatog fudbalera Duška Tošića i popularne pop zvezde Jelene Karleuše, Nika Tošić, već od malih nogu privlači pažnju javnosti svojim izvanrednim stilom. Čak i kada je reč o opuštenim trenucima na plaži, Nike bira odeću koja odiše luksuzom i sofisticiranošću.

Poslednji primer Nike Tošić koji je privukao mnogo pažnje u javnosti je njen izbor haljine tokom odlaska na plažu u Grčkoj sa svojom majkom. Haljina koju je nosila, kreacija istaknutog dizajnera, brzo je postala glavna tema među ljubiteljima mode i pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: instagram.com/nika.tosic

Nika Tošić

Nika je obukla lagani letnji model haljine u pink boji sa cvetnim motivima, koja je apsolutni hit sezone. Ovaj modni izbor nije samo naglasio njenu sofisticiranost, već je i pokazao da mlada Tošićeva naslednica ima izražen smisao za modu i detalje.

Fotografije koje su nastale tokom njihovog boravka u Grčkoj prikazale su Niku kako pozira na šetalištu uz more, noseći svoju haljinu sa velikim samopouzdanjem. Njena pojava bila je savršeno usklađena sa ambijentom i prizorom koji je mami Jeleni Karleuši oteo dah. Modni stručnjaci su brzo dali svoje mišljenje o ovom izboru, ističući kako je Nika uspela da iznese haljinu na način koji je istovremeno mladalački i sofisticiran, prenose domaći mediji.

Naravno, nije izostao ni komentar na račun ponosnog oca, Duška Tošića, koji je javnosti poznat kao osoba koja podržava svoju ćerku u svim njenim naporima i mnogi smatraju da je tata izdvojio više hiljada evra za ovaj naslednicin autfit, prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO: